Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir polisinden örnek davranış

GÜNCEL 27.05.2021 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir polisinden örnek davranış

Nevşehir’de pazar alışverişini yapan bir ailenin cüzdanını kaybetmesinin ardından polis ekipleri kendi aralarında topladıkları para ile ailenin pazar alışverişini yaptı.
  Pazar alışverişi yapmakta olan ev hanımı H.T.’nin alışveriş yaptığı esnada cüzdanını düşürdüğünün farkına vardı. Durumu pazaryerinde bulunan zabıta ekiplerine bildiren H.T. bir süre beklemesinin ardından cüzdanının bulunamadığını anlayınca pazaryerinden ayrılmak istedi. Pazaryerine H.T.’nin cüzdanını kaybettiğin ihbarı üzerine gelen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ise pazar alışverişi yarım kalan ailenin alışveriş parasını kendi aralarında topladıkları para ile yapması büyük takdir topladı.   Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da ev hanımının yardımına koşan polislere teşekkür belgesi verildi.
Nevşehir’de pazar alışverişini yapan bir ailenin cüzdanını kaybetmesinin ardından polis ekipleri kendi aralarında topladıkları para ile ailenin pazar alışverişini yaptı.

 

Pazar alışverişi yapmakta olan ev hanımı H.T.’nin alışveriş yaptığı esnada cüzdanını düşürdüğünün farkına vardı. Durumu pazaryerinde bulunan zabıta ekiplerine bildiren H.T. bir süre beklemesinin ardından cüzdanının bulunamadığını anlayınca pazaryerinden ayrılmak istedi. Pazaryerine H.T.’nin cüzdanını kaybettiğin ihbarı üzerine gelen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ise pazar alışverişi yarım kalan ailenin alışveriş parasını kendi aralarında topladıkları para ile yapması büyük takdir topladı.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’da ev hanımının yardımına koşan polislere teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.