Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Sutopu sporcuları şampiyonada 2.oldu

SPOR 16.07.2021 - 18:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Sutopu sporcuları şampiyonada 2.oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U15 Sutopu Takımı, Nevşehir’de düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik Günü Kupası yarışlarında 2. oldu.
  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli Birlik Günü Sutopu Kupası turnuvası düzenlendi.   Nevşehir’in yanı sıra Ankara ve Kayseri’den toplam 7 takımın katıldığı turnuvada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı U15 Kızlar kategorisinde 2. oldu.   Bu kategoride 1. Keçiören Belediyesi olurken Kayseri Olimpik ise 3. oldu.   Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Antrenör A. Oğuzhan Yazıcı ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı sporcularını tebrik etti.   Nevşehir Belediyesi’nin sutopu takımı Ağustos ayı içerisinde Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenecek şampiyonalarda Nevşehir’i temsil edecek.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U15 Sutopu Takımı, Nevşehir’de düzenlenen 15 Temmuz Milli Birlik Günü Kupası yarışlarında 2. oldu.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Milli Birlik Günü Sutopu Kupası turnuvası düzenlendi.

 

Nevşehir’in yanı sıra Ankara ve Kayseri’den toplam 7 takımın katıldığı turnuvada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı U15 Kızlar kategorisinde 2. oldu.

 

Bu kategoride 1. Keçiören Belediyesi olurken Kayseri Olimpik ise 3. oldu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Antrenör A. Oğuzhan Yazıcı ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sutopu Takımı sporcularını tebrik etti.

 

Nevşehir Belediyesi’nin sutopu takımı Ağustos ayı içerisinde Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenecek şampiyonalarda Nevşehir’i temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.