MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir uyuşturucudan tek tek temizleniyor

ASAYİŞ 16.06.2021 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir uyuşturucudan tek tek temizleniyor

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam ediyor.
  Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Karasoku Mahallesi Osmanlı Caddesinde durumundan şüphelenilen G.D., M.Z. ve F.G.’nin yapılan üst aramasında 5,62 gram esrar, 4,01 gram metamfetamin ele geçirirken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bilgin Sokakta şüpheli A.M.K.Nın üst aramasında 0,57 gram metamfetamin, 2000 Evler Mahallesi 47.yol üzerinde ise şüpheli araç içerisinde yapılan aramada M.A. ve O.B.’nin üzerinden 2 gram bonzai ve şüpheli A.G. üzerinde 0,34 gram metamfetamin ele geçirildi.   Şüpheliler hakkında adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadeleye aralıksız devam ediyor.

 

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Karasoku Mahallesi Osmanlı Caddesinde durumundan şüphelenilen G.D., M.Z. ve F.G.’nin yapılan üst aramasında 5,62 gram esrar, 4,01 gram metamfetamin ele geçirirken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bilgin Sokakta şüpheli A.M.K.Nın üst aramasında 0,57 gram metamfetamin, 2000 Evler Mahallesi 47.yol üzerinde ise şüpheli araç içerisinde yapılan aramada M.A. ve O.B.’nin üzerinden 2 gram bonzai ve şüpheli A.G. üzerinde 0,34 gram metamfetamin ele geçirildi.

 

Şüpheliler hakkında adli tahkikatın başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.