MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Ülkücü gencin başarısı göğüsleri kabarttı

SPOR 23.06.2021 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehirli Ülkücü gencin başarısı göğüsleri kabarttı

Nevşehirli Ülkü Ocakları mensubu gencin halterde gösterdiği büyük başarı göğüsleri kabarttı.
  Geçtiğimiz günlerde Bursa İl’inde düzenlenen U15 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı mensubu Yaşar Karaca, göğüsleri kabarttı. Ülkücü Yaşar Karaca, 73 kg kategorisinde; koparmada 114, silkmede 145, toplamda ise 259 kg derece yaparak hem Türkiye şampiyonu oldu. Karaca ayrıca Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Bu nefes kesen yarışmalar sonucu birincilik madalyasını alan Nevşehirli genç, taraftarın önünde de bozkurt işareti yaparak Nevşehir Ülkü Ocakları teşkilatına selam gönderdi.   Alınan bu gurur verici başarının hemen ardından konuşan Ocak Başkanı Ali Türker, “Yaşar Karaca kardeşimiz bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Kendisin teşkilatım adına canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi.  
Nevşehirli Ülkü Ocakları mensubu gencin halterde gösterdiği büyük başarı göğüsleri kabarttı.

 

Geçtiğimiz günlerde Bursa İl’inde düzenlenen U15 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı mensubu Yaşar Karaca, göğüsleri kabarttı. Ülkücü Yaşar Karaca, 73 kg kategorisinde; koparmada 114, silkmede 145, toplamda ise 259 kg derece yaparak hem Türkiye şampiyonu oldu. Karaca ayrıca Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Bu nefes kesen yarışmalar sonucu birincilik madalyasını alan Nevşehirli genç, taraftarın önünde de bozkurt işareti yaparak Nevşehir Ülkü Ocakları teşkilatına selam gönderdi.

 

Alınan bu gurur verici başarının hemen ardından konuşan Ocak Başkanı Ali Türker, “Yaşar Karaca kardeşimiz bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Kendisin teşkilatım adına canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.