Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTB Başkanı Salaş’tan , 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

NEVŞEHİR 29.08.2021 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTB Başkanı Salaş’tan , 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "99 yıl önce Büyük Taarruz ile ülkemizin bağımsızlığı yolunda mücadele eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.   Başkan Salaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı İle vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.   Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir.   Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Zafer bayramımız kutlu olsun bize özgürlüğümüzü veren Atamızı saygıyla anıyoruz" dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "99 yıl önce Büyük Taarruz ile ülkemizin bağımsızlığı yolunda mücadele eden Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

 

Başkan Salaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı İle vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

 

Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 99. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu zafer Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir.

 

Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Zafer bayramımız kutlu olsun bize özgürlüğümüzü veren Atamızı saygıyla anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.