MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenci yurtları yeni döneme hazırlanıyor

EĞİTİM 23.09.2021 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öğrenci yurtları yeni döneme hazırlanıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eğitim öğretim yılında Üniversitelerin açılacak olmasıyla birlikte Merkez’de bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Yurdunu, Fatıma Sultan Yurdunu ve Nevşehir Yurdunu ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eğitim öğretim yılında Üniversitelerin açılacak olmasıyla birlikte Merkez’de bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Yurdunu, Fatıma Sultan Yurdunu ve Nevşehir Yurdunu ziyaret etti.   Ziyarette Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya’nın yanı sıra Yurt Müdürleri Mehmet Şirzat Sürmeli, Züleyha Kayaalp ve Nalan Buyruk İl Müdürü Özdemir’e eşlik ederek bakım onarım çalışmalarını yerinde incelediler. Akabinde yurt çalışanları ile birlikte öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermek adına görüşme gerçekleştirildi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.   Özdemir yaptığı açıklamada "Yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz girmek ve ilimize gelecek öğrencilerimizin memnuniyet oranını yükseltmek adına ekibimizle birlikte hummalı bir çalışma içindeyiz, okullar açılana kadarda bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eğitim öğretim yılında Üniversitelerin açılacak olmasıyla birlikte Merkez’de bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Yurdunu, Fatıma Sultan Yurdunu ve Nevşehir Yurdunu ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eğitim öğretim yılında Üniversitelerin açılacak olmasıyla birlikte Merkez’de bulunan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Yurdunu, Fatıma Sultan Yurdunu ve Nevşehir Yurdunu ziyaret etti.

 

Ziyarette Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya’nın yanı sıra Yurt Müdürleri Mehmet Şirzat Sürmeli, Züleyha Kayaalp ve Nalan Buyruk İl Müdürü Özdemir’e eşlik ederek bakım onarım çalışmalarını yerinde incelediler. Akabinde yurt çalışanları ile birlikte öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermek adına görüşme gerçekleştirildi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

 

Özdemir yaptığı açıklamada "Yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz girmek ve ilimize gelecek öğrencilerimizin memnuniyet oranını yükseltmek adına ekibimizle birlikte hummalı bir çalışma içindeyiz, okullar açılana kadarda bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.