Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Okul ve kurum müdürleri toplantısı yapıldı

EĞİTİM 26.08.2021 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Okul ve kurum müdürleri toplantısı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.     Yeni başlayacak eğitim öğretim yılının planlamasına dair yapılan ilk toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının hazırlıkları, mesleki çalışma dönemi çalışmaları, ders kitaplarının dağıtımları, binaların fiziki durumları, personel ihtiyaçları ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıt işlemleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.    Yüz yüze eğitimin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir "Müdürlüğümüz bünyesindeki tüm okul ve kurumlarımızda Sağlık Bakanlığımız ile Bakanlığımızın birlikte belirlediği Kovid-19 salgınında okullarda alınması gereken önlemler büyük bir hassasiyetle uygulanacak. Okul yönetimlerimiz, öğretmenlerimiz, psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimiz ve tüm personelimizle yüz yüze eğitimin aksamaması için tedbirlerimizi alacağız. İyi bir eğitim ortamı oluşturmak için okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi öncelikli sırada yer alıyor. İhtiyaçlarımızı belirleyip eksiklikleri hep birlikte ivedilikle gidereceğiz." dedi. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, pandemi sürecinde ve bir önceki eğitim öğretim yılındaki özverili çalışmaları ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını hep birlikte sağlıkla, huzurla, başarıyla geçirmeyi temenni etti.   
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir başkanlığında Merkez İlçe Okul ve Kurum Müdürleri Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.  

 

Yeni başlayacak eğitim öğretim yılının planlamasına dair yapılan ilk toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının hazırlıkları, mesleki çalışma dönemi çalışmaları, ders kitaplarının dağıtımları, binaların fiziki durumları, personel ihtiyaçları ve 2021-2022 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıt işlemleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. 

 

Yüz yüze eğitimin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir "Müdürlüğümüz bünyesindeki tüm okul ve kurumlarımızda Sağlık Bakanlığımız ile Bakanlığımızın birlikte belirlediği Kovid-19 salgınında okullarda alınması gereken önlemler büyük bir hassasiyetle uygulanacak. Okul yönetimlerimiz, öğretmenlerimiz, psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimiz ve tüm personelimizle yüz yüze eğitimin aksamaması için tedbirlerimizi alacağız. İyi bir eğitim ortamı oluşturmak için okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesi öncelikli sırada yer alıyor. İhtiyaçlarımızı belirleyip eksiklikleri hep birlikte ivedilikle gidereceğiz." dedi. Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, pandemi sürecinde ve bir önceki eğitim öğretim yılındaki özverili çalışmaları ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerine teşekkür ederek 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını hep birlikte sağlıkla, huzurla, başarıyla geçirmeyi temenni etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.