MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Okullara işe alınacak 180 kişi kura ile belirlendi

GÜNCEL 16.09.2021 - 10:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Okullara işe alınacak 180 kişi kura ile belirlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında il geneli okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere işe alınacak olan 180 kişi için kura çekimi yapıldı.
Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda temizlik görevli, bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere işe alınacak 180 kişi için Nevşehir Valiliği toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Nevşehir il genelinde işe alınacak 180 kişi için 2 bin 423 kişi işe başvurmasının ardından işe alınacak isimler tek tek kura yoluyla seçilirken İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir işe yerleşen isimlere hayırlı olsun dileklerini iletti.   Kura çekimini izlemek için tıklayınız...   TYP temizlk görevlisi başvuru sayıları ve alınacak kişi sayısı ise şu şekilde;   Merkez ilçeye alınacak kişi sayısı 109 başvuru sayısı bin 252,   Acıgöl ilçesine alınacak kişi sayısı 16 başvuru sayısı 196,   Avanos ilçesine alınacak kişi sayısı 12 başvuru sayısı 231   Derinkuyu ilçesine alınacak kişi sayıso 12 başvuru sayısı 224   Gülşehir ilçesine alınacak kişi sayısı 7 başvuru sayısı 217   Hacıbektaş ilçesine işe alınacak kişi sayısı 3 başvuru sayısı 48   Kozaklı ilçesine işe alınacak kişi sayısı 5 başvuru sayısı 121   Ürgüp ilçesine işe alınacak kişi sayısı 16 başvuru sayısı 134      
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında il geneli okullarda temizlik, bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere işe alınacak olan 180 kişi için kura çekimi yapıldı.

Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullarda temizlik görevli, bakım ve onarım işlerinde çalışmak üzere işe alınacak 180 kişi için Nevşehir Valiliği toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Nevşehir il genelinde işe alınacak 180 kişi için 2 bin 423 kişi işe başvurmasının ardından işe alınacak isimler tek tek kura yoluyla seçilirken İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir işe yerleşen isimlere hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Kura çekimini izlemek için tıklayınız...

 

TYP temizlk görevlisi başvuru sayıları ve alınacak kişi sayısı ise şu şekilde;

 

Merkez ilçeye alınacak kişi sayısı 109 başvuru sayısı bin 252,

 

Acıgöl ilçesine alınacak kişi sayısı 16 başvuru sayısı 196,

 

Avanos ilçesine alınacak kişi sayısı 12 başvuru sayısı 231

 

Derinkuyu ilçesine alınacak kişi sayıso 12 başvuru sayısı 224

 

Gülşehir ilçesine alınacak kişi sayısı 7 başvuru sayısı 217

 

Hacıbektaş ilçesine işe alınacak kişi sayısı 3 başvuru sayısı 48

 

Kozaklı ilçesine işe alınacak kişi sayısı 5 başvuru sayısı 121

 

Ürgüp ilçesine işe alınacak kişi sayısı 16 başvuru sayısı 134

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.