Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Oltayla 22,5 kilogramlık kambur sazan yakaladı

İLÇELER 15.09.2021 - 15:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Oltayla 22,5 kilogramlık kambur sazan yakaladı

Bekir Şenol isimli Ürgüp’lü hemşerimiz, Bozca Barajında oltasıyla 22 kilo 500 gram ağırlığında kambur sazan yakaladı.
  Bekir Şenol isimli Ürgüp’lü hemşerimiz, Bozca Barajında oltasıyla 22 kilo 500 gram ağırlığında kambur sazan yakaladı.   Bozca Barajında arkadaşlarıyla balık avlamaya çıkan Bekir Şenol, oltasını suya bıraktı. Bir süre sonra oltasına balık vurduğunu fark eden Şenol, misinayı sudan çektiğinde dev pullu sazan balığı ile karşılaştı.   Bekir Şenol’un, arkadaşlarıyla güçlükle gölet kenarına çıkardığı kambur sazan balığı 22 kilo 500 gram geldi. Bekir Şenol haber merkezimize yaptığı açıklamada, ilk defa bu büyüklükte bir balık yakaladığını söyledi.   Kambur sazanı dip oltası ile yakaladığını belirten Şenol, " Arkadaşlarımla belirli zamanlarda Bozca Barajına balık tutmaya gidiyoruz. Barajın kenarında dip oltamı attım ve beklemeye başladım.  Oltama balığın takıldığını fark ettiğimde baya bir zorlandık. Uzun süren çabalarımız sonrasında balığı çıkarttığımızda hepimiz şok olduk. Tarttığımızda balığın 22 kilo 500 gram olduğunu görüncede baya sevindik. biz sürekli burada avlanırız rekor diye bileceğimiz bir anı oldu bizlere” dedi.
Bekir Şenol isimli Ürgüp’lü hemşerimiz, Bozca Barajında oltasıyla 22 kilo 500 gram ağırlığında kambur sazan yakaladı.

 

Bekir Şenol isimli Ürgüp’lü hemşerimiz, Bozca Barajında oltasıyla 22 kilo 500 gram ağırlığında kambur sazan yakaladı.
 
Bozca Barajında arkadaşlarıyla balık avlamaya çıkan Bekir Şenol, oltasını suya bıraktı. Bir süre sonra oltasına balık vurduğunu fark eden Şenol, misinayı sudan çektiğinde dev pullu sazan balığı ile karşılaştı.
 
Bekir Şenol’un, arkadaşlarıyla güçlükle gölet kenarına çıkardığı kambur sazan balığı 22 kilo 500 gram geldi. Bekir Şenol haber merkezimize yaptığı açıklamada, ilk defa bu büyüklükte bir balık yakaladığını söyledi.
 
Kambur sazanı dip oltası ile yakaladığını belirten Şenol, " Arkadaşlarımla belirli zamanlarda Bozca Barajına balık tutmaya gidiyoruz. Barajın kenarında dip oltamı attım ve beklemeye başladım.  Oltama balığın takıldığını fark ettiğimde baya bir zorlandık. Uzun süren çabalarımız sonrasında balığı çıkarttığımızda hepimiz şok olduk. Tarttığımızda balığın 22 kilo 500 gram olduğunu görüncede baya sevindik. biz sürekli burada avlanırız rekor diye bileceğimiz bir anı oldu bizlere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.