Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öner'den Dünya çocuk hakları günü mesajı

İLÇELER 20.11.2021 - 11:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Öner'den Dünya çocuk hakları günü mesajı

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, dünya çocuk hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, dünya çocuk hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.    Öner mesajında; "20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin kabulü olan 20 Kasım her yıl “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. Unutulmamalıdır ki sevgi, eğitim, yaşam, sağlık ve korunma hakkı çocukların en doğal haklarıdır. Bu hakları sunmakta sosyal devlet olmanın gereğidir. Ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirilmesi hepimizin ortak sorumluluğudur. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı internet bağımlılığından kurtararak onları kendine güvenen, geleceğe güvenle bakan, okuyan, eleştiren bir birey haline getirmek adına tüm kurum ve kuruşlarımız tarafından gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle “Dünya Çocuk Hakları Gününü” kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgi ve barış dolu bir yaşam diliyorum" ifadelerinde bulundu.   
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, dünya çocuk hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, dünya çocuk hakları günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Öner mesajında; "20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin kabulü olan 20 Kasım her yıl “Dünya Çocuk Hakları Günü” olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. Unutulmamalıdır ki sevgi, eğitim, yaşam, sağlık ve korunma hakkı çocukların en doğal haklarıdır. Bu hakları sunmakta sosyal devlet olmanın gereğidir. Ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler yetiştirilmesi hepimizin ortak sorumluluğudur. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızı internet bağımlılığından kurtararak onları kendine güvenen, geleceğe güvenle bakan, okuyan, eleştiren bir birey haline getirmek adına tüm kurum ve kuruşlarımız tarafından gerekli çalışmaları yapmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle “Dünya Çocuk Hakları Gününü” kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgi ve barış dolu bir yaşam diliyorum" ifadelerinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.