Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar'a dev spor yatırımı

BELEDİYELER 03.09.2021 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar'a dev spor yatırımı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası belediyenin girişimleriyle oldukça önemli bir spor yatırımına daha kavuşuyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası belediyenin girişimleriyle oldukça önemli bir spor yatırımına daha kavuşuyor.   Kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak olan halı sahanın son aşamaya getirildiğini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, başta Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilatına, Vali, AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri ile İlçe başkanına teşekkür etti.     Başkan Ateş, "Kapalı Halı sahamızın inşaatında son aşamaya geldik. Destekleri için öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye ve İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a çok teşekkür ederiz" dedi.  
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası belediyenin girişimleriyle oldukça önemli bir spor yatırımına daha kavuşuyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabası belediyenin girişimleriyle oldukça önemli bir spor yatırımına daha kavuşuyor.

 

Kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak olan halı sahanın son aşamaya getirildiğini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, başta Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilatına, Vali, AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri ile İlçe başkanına teşekkür etti.  

 

Başkan Ateş, "Kapalı Halı sahamızın inşaatında son aşamaya geldik. Destekleri için öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye ve İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a çok teşekkür ederiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.