Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar çevre yolunda sıcak asfalt serimine başlandı

NEVŞEHİR 28.08.2021 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar çevre yolunda sıcak asfalt serimine başlandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında çevre yolu sıcak asfalt serimine başlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında çevre yolu sıcak asfalt serimine başlandı.   Bir süredir ertelenen çalışmanın başlatılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "3 yıldan fazla süredir ertelenmiş olan, kasabamız çevre yolu Sıcak Asfalt yapımına başlanmıştır. Bizler de Ortahisarımıza yine bir ilki yaşatmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu konudaki destekleri için Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, Karayolları 6.Bölge Müdürümüz Sayın Erhan Özkaya İle Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Ömer Baylar'a, İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a, Karayolları 67.Şube yetkililerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda tamamlanması planlanan yolumuzun yapım sürecinde, trafik işaret ve işaretçilerine uyalım. Seyir halindeyken lütfen daha dikkatli olalım" ifadelerinde bulundu. 
Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında çevre yolu sıcak asfalt serimine başlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında çevre yolu sıcak asfalt serimine başlandı.

 

Bir süredir ertelenen çalışmanın başlatılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "3 yıldan fazla süredir ertelenmiş olan, kasabamız çevre yolu Sıcak Asfalt yapımına başlanmıştır. Bizler de Ortahisarımıza yine bir ilki yaşatmanın heyecanı içerisindeyiz. Bu konudaki destekleri için Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz İle Sayın Yücel Menekşe'ye, Karayolları 6.Bölge Müdürümüz Sayın Erhan Özkaya İle Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Ömer Baylar'a, İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a, Karayolları 67.Şube yetkililerine ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz. En kısa zamanda tamamlanması planlanan yolumuzun yapım sürecinde, trafik işaret ve işaretçilerine uyalım. Seyir halindeyken lütfen daha dikkatli olalım" ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.