MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar halk buluşması 7 Mart'a ertelendi

BELEDİYELER 04.03.2022 - 10:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar halk buluşması 7 Mart'a ertelendi

Ortahisar kasabasında belediyenin düzenlemeyi planladığı halkla buluşma toplantısı Başkan Mustafa Ateş'in rahatsızlığı nedeniyle bir hafta ileri tarihe ertelendi.
    NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar kasabasında belediyenin düzenlemeyi planladığı halkla buluşma toplantısı Başkan Mustafa Ateş'in rahatsızlığı nedeniyle bir hafta ileri tarihe ertelendi.     Konuyla ilgili paylaşımında Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Covid19 testim +pozitif çıktı. Çok şükür genel durumum iyi, tedavi sürecimi yedi gün boyunca evde istirahat ederek geçireceğim. Telefonlara çok bakamıyorum. Hakkınızı helal edin. Pazartesi günü için planladığımız 6.Halk Buluşmamızı Allah izin verirse bir hafta sonra, 07/03/2022 tarihinde aynı yer ve saatte yapacağız. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin" diye konuştu.  
Ortahisar kasabasında belediyenin düzenlemeyi planladığı halkla buluşma toplantısı Başkan Mustafa Ateş'in rahatsızlığı nedeniyle bir hafta ileri tarihe ertelendi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar kasabasında belediyenin düzenlemeyi planladığı halkla buluşma toplantısı Başkan Mustafa Ateş'in rahatsızlığı nedeniyle bir hafta ileri tarihe ertelendi.  

 

Konuyla ilgili paylaşımında Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Covid19 testim +pozitif çıktı. Çok şükür genel durumum iyi, tedavi sürecimi yedi gün boyunca evde istirahat ederek geçireceğim. Telefonlara çok bakamıyorum. Hakkınızı helal edin. Pazartesi günü için planladığımız 6.Halk Buluşmamızı Allah izin verirse bir hafta sonra, 07/03/2022 tarihinde aynı yer ve saatte yapacağız. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.