MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ortahisar seyir tepesi aydınlatıldı

BELEDİYELER 05.07.2021 - 11:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ortahisar seyir tepesi aydınlatıldı

Kapadokya bölgesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Ortahisar kasabasında bulunan seyir tepesi aydınlatıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Ortahisar kasabasında bulunan seyir tepesi aydınlatıldı.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, söz konusu çalışma ile aynı bölgedeki havai elektrik hatlarının da yeraltına alındığına dikkat çekerken, "Çok şükür Ortahisarımızda bir projemizi daha başarıyla bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Kasabamız Seyir Tepesi mevkii aydınlatma çalışmalarımız tamamlandı. Hayırlı olsun. Bu sayede o bölgedeki havai elektrik hatlarımız yer altına alınırken, hem de yeni aydınlatma direklerimizle seyir tepemiz karanlıktan kurtulmuş oldu. Gelecek misafirlerimiz artık çok daha güzel fotoğraflar çekebilecek. Ortahisarımıza ilkleri yaşatmaya devam ettiren ve özellikle bu konudaki destekleri için; İl ve İlçe Başkanlarıma, Milletvekillerimize, sayın Valimize, Valilik Aydınlatma Komisyonumuza, Komisyon Başkanı Vali Yardımcımız sayın Mehmet Öz’e, Kapadokya Alan Başkanlığımıza, MEDAŞ yetkililerimize ve teknik ekibimize teşekkür ederiz" dedi.  
Kapadokya bölgesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Ortahisar kasabasında bulunan seyir tepesi aydınlatıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin en önemli turistik merkezlerinden biri olan Ortahisar kasabasında bulunan seyir tepesi aydınlatıldı.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, söz konusu çalışma ile aynı bölgedeki havai elektrik hatlarının da yeraltına alındığına dikkat çekerken, "Çok şükür Ortahisarımızda bir projemizi daha başarıyla bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Kasabamız Seyir Tepesi mevkii aydınlatma çalışmalarımız tamamlandı. Hayırlı olsun. Bu sayede o bölgedeki havai elektrik hatlarımız yer altına alınırken, hem de yeni aydınlatma direklerimizle seyir tepemiz karanlıktan kurtulmuş oldu. Gelecek misafirlerimiz artık çok daha güzel fotoğraflar çekebilecek. Ortahisarımıza ilkleri yaşatmaya devam ettiren ve özellikle bu konudaki destekleri için; İl ve İlçe Başkanlarıma, Milletvekillerimize, sayın Valimize, Valilik Aydınlatma Komisyonumuza, Komisyon Başkanı Vali Yardımcımız sayın Mehmet Öz’e, Kapadokya Alan Başkanlığımıza, MEDAŞ yetkililerimize ve teknik ekibimize teşekkür ederiz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.