Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Anaokulundan büyük Erasmus başarısı

EĞİTİM 23.03.2021 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel Kardelen Anaokulundan büyük Erasmus başarısı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 Stratejik Okul Ortaklığı Projeleri kapsamında büyük bir başarı elde etti.
  Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 Stratejik Okul Ortaklığı Projeleri kapsamında “Magic Library” (sihirli kütüphane) başlıklı projesi kabul edilmiştir.   Proje kapsamında proje ortağı olan ülkelere (Romanya, İtalya, Portekiz ve Fransa’ya) çalışma ziyaretleri düzenlenecek olup 2 yıl sürecek olan projeye öğretmenler ve öğrenciler katılacaktır. Proje ortakları olan ülkelerde çalışma ziyaretlerinde bulunulacak ve toplantılar gerçekleşecektir.   Projenin amacı anaokulu öğretmenlerinin eğitimlerine yöneliktir. Bu proje ile öğretmenlerimiz STEAM ve bilişim teknolojilerini kullanarak yetkinliklerini geliştireceklerdir. Çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine yeni yaklaşımlar getirmek üzere çalışmalarda bulunacaklardır.   Magic Library Erasmus Projemiz için Özel Kardelen Anaokulu olarak ilk etkinliğimiz olan logo çalışmamızı ve hikaye okuma köşemizi İngilizce dersinde hazırladık ve birbirinden farklı kazanımları olan İngilizce hikayeler ile sihirli kütüphanenin küçük yaş grubundaki etkilerini not alarak raporlarını hazırladık. Özel Kardelen Anaokulu 3 yaş v 4 yaş grubu öğrencileri, MAGIC LİBRARY sihirli bir kütüphane düşünüp hayaller kurdular. Özel Kardelen Anaokulu öğrencilerinin Erasmus kapsamındaki proje çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri hem eğleniyor hem öğreniyorlar.
Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 Stratejik Okul Ortaklığı Projeleri kapsamında büyük bir başarı elde etti.

 

Nevşehir Özel Kardelen Koleji Anaokulu Avrupa Birliği Erasmus+ KA229 Stratejik Okul Ortaklığı Projeleri kapsamında “Magic Library” (sihirli kütüphane) başlıklı projesi kabul edilmiştir.

 

Proje kapsamında proje ortağı olan ülkelere (Romanya, İtalya, Portekiz ve Fransa’ya) çalışma ziyaretleri düzenlenecek olup 2 yıl sürecek olan projeye öğretmenler ve öğrenciler katılacaktır. Proje ortakları olan ülkelerde çalışma ziyaretlerinde bulunulacak ve toplantılar gerçekleşecektir.

 

Projenin amacı anaokulu öğretmenlerinin eğitimlerine yöneliktir. Bu proje ile öğretmenlerimiz STEAM ve bilişim teknolojilerini kullanarak yetkinliklerini geliştireceklerdir. Çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerine yeni yaklaşımlar getirmek üzere çalışmalarda bulunacaklardır.

 

Magic Library Erasmus Projemiz için Özel Kardelen Anaokulu olarak ilk etkinliğimiz olan logo çalışmamızı ve hikaye okuma köşemizi İngilizce dersinde hazırladık ve birbirinden farklı kazanımları olan İngilizce hikayeler ile sihirli kütüphanenin küçük yaş grubundaki etkilerini not alarak raporlarını hazırladık. Özel Kardelen Anaokulu 3 yaş v 4 yaş grubu öğrencileri, MAGIC LİBRARY sihirli bir kütüphane düşünüp hayaller kurdular. Özel Kardelen Anaokulu öğrencilerinin Erasmus kapsamındaki proje çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri hem eğleniyor hem öğreniyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.