Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin Nevşehir birincisi oldu

EĞİTİM 18.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel Kardelen Fen Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin Nevşehir birincisi oldu

Türkiye Birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi oldu.
  Türkiye Birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin,  Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği  tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi oldu.     Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak hem sosyal hem akademik anlamda her zaman zirveyi hedefleyen ve daha da önemlisi her daim hedeflerini gerçekleştirebilen bir kurum olarak her kulvarda şampiyonluklarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Özel Kardelen Fen Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ceren Sultan Çetin TSF Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvasında Nevşehir 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve velilerimizi tebrik eder,  bu başarıların devamını dilerim."  dedi.
Türkiye Birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin, Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi oldu.

 

Türkiye Birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Öğrencisi Ceren Sultan Çetin,  Türkiye Satranç Federasyonu Nevşehir İl Temsilciliği  tarafından düzenlenen turnuvada il birincisi oldu. 

 

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak hem sosyal hem akademik anlamda her zaman zirveyi hedefleyen ve daha da önemlisi her daim hedeflerini gerçekleştirebilen bir kurum olarak her kulvarda şampiyonluklarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Özel Kardelen Fen Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ceren Sultan Çetin TSF Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen satranç turnuvasında Nevşehir 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve velilerimizi tebrik eder,  bu başarıların devamını dilerim."  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.