MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özmen'den Başkan Savran'a teşekkür

NEVŞEHİR 07.03.2021 - 18:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özmen'den Başkan Savran'a teşekkür

Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte il merkezinde Pazar ve Pazartesi günleri kurulmaya devam edilen Nevşehir Pazaryerinde belediye küçük süpürme aracını hizmete soktu.
  NEVŞEHİR(MHA) Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte il merkezinde Pazar ve Pazartesi günleri kurulmaya devam edilen Nevşehir Pazaryerinde belediye küçük süpürme aracını hizmete soktu.     Pazar tezgahlarının arasına rahatlıkla girebilen, pazaryerinin her daim temiz kalmasını sağlayacak olan küçük süpürme aracının yanı sıra pazaryerinin dört bir yanına çöp konteynırları da yerleştirildi.     Gerek pazarcı esnafının gerekse pazaryerine alışveriş için gelen halkın büyük bir beğenisini toplayan bu hizmetler için Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a teşekkür eden Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Pazar yerlerimiz belediyemizin misafir odasıdır düsturuyla bakan ve müşterilerimize esnafımızın daha iyi hizmet etmesi için belediyemizin bütün olanaklarını sunan Değerli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran ve belediye Başkan yardımcılarımıza, belediyemizin emektar çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Pazaryerimiz artık her daim daha temiz olacak" diye konuştu. 
Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte il merkezinde Pazar ve Pazartesi günleri kurulmaya devam edilen Nevşehir Pazaryerinde belediye küçük süpürme aracını hizmete soktu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kontrollü normalleşme süreciyle birlikte il merkezinde Pazar ve Pazartesi günleri kurulmaya devam edilen Nevşehir Pazaryerinde belediye küçük süpürme aracını hizmete soktu.  

 

Pazar tezgahlarının arasına rahatlıkla girebilen, pazaryerinin her daim temiz kalmasını sağlayacak olan küçük süpürme aracının yanı sıra pazaryerinin dört bir yanına çöp konteynırları da yerleştirildi.  

 

Gerek pazarcı esnafının gerekse pazaryerine alışveriş için gelen halkın büyük bir beğenisini toplayan bu hizmetler için Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a teşekkür eden Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Pazar yerlerimiz belediyemizin misafir odasıdır düsturuyla bakan ve müşterilerimize esnafımızın daha iyi hizmet etmesi için belediyemizin bütün olanaklarını sunan Değerli Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran ve belediye Başkan yardımcılarımıza, belediyemizin emektar çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Pazaryerimiz artık her daim daha temiz olacak" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.