Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Tüm İslam Alemini Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum'

NEVŞEHİR 19.07.2021 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Tüm İslam Alemini Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.    Başkan Pınarbaşı, “Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum.    Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir. Ama tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan pandemi nedeniyle dikkatli olmalı, alınan tedbirlere riayet ederek bayramımızı idrak etmeliyiz.    Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım“ ifadelerini kullandı. 
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. 

 

Başkan Pınarbaşı, “Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. 

 

Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir. Ama tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan pandemi nedeniyle dikkatli olmalı, alınan tedbirlere riayet ederek bayramımızı idrak etmeliyiz. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım“ ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.