MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Proje ekibinden Kaymakam Yıldız'a brifing

İLÇELER 14.10.2021 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Proje ekibinden Kaymakam Yıldız'a brifing

Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu Okul Müdürü Mahmut Bucak proje ekibi ile birlikte okulda yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a brifing verdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu Okul Müdürü Mahmut Bucak proje ekibi ile birlikte okulda yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a brifing verdi.   Okul Müdürü Mahmut Bucak okullarında yaptıkları çalışmalar hakkında: Birçok Avrupa okullarının da yer aldığı başarılı eTwinning projeleri ile MEB YEĞİTEK tarafından ilçede Avrupa Kalite Etiketi Beratı ile ödüllendirilen ilk okul olma başarısını gösterdiklerini, Yürüttükleri projeler ile Avrupa okulları arasında örnek gösterilen, yenilikçi ve proje yapabilen okul olarak eTwinning School Etiketi ile ödüllendirildiğini, Avrupa Okul Ağı ‘The eSafety Label Community’ tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili eSafety Label etiketi aldıklarını, Okulda öğrencilerle birlikte STEM etkinlikleri yaptıkları için European School net-EUN tarafından STEM SCHOOL LABEL ile ödüllendirildiklerini, AB Kod Haftası kapsamında öğrenciler ile yaptıkları kodlamanın European Commission tarafından Mükemmelliyetçilik Sertifikası verildiğini, Son olarak yazmış olduklarını dile getirdi.    Kaymakam okulun yapmış oldukları proje ve çalışmaları takdir ettiğini belirterek başarılar diledi.
Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu Okul Müdürü Mahmut Bucak proje ekibi ile birlikte okulda yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a brifing verdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Tatlarin Şehit Ahmet Tekdemir İlkokulu Okul Müdürü Mahmut Bucak proje ekibi ile birlikte okulda yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a brifing verdi.

 

Okul Müdürü Mahmut Bucak okullarında yaptıkları çalışmalar hakkında: Birçok Avrupa okullarının da yer aldığı başarılı eTwinning projeleri ile MEB YEĞİTEK tarafından ilçede Avrupa Kalite Etiketi Beratı ile ödüllendirilen ilk okul olma başarısını gösterdiklerini, Yürüttükleri projeler ile Avrupa okulları arasında örnek gösterilen, yenilikçi ve proje yapabilen okul olarak eTwinning School Etiketi ile ödüllendirildiğini, Avrupa Okul Ağı ‘The eSafety Label Community’ tarafından verilen okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili eSafety Label etiketi aldıklarını, Okulda öğrencilerle birlikte STEM etkinlikleri yaptıkları için European School net-EUN tarafından STEM SCHOOL LABEL ile ödüllendirildiklerini, AB Kod Haftası kapsamında öğrenciler ile yaptıkları kodlamanın European Commission tarafından Mükemmelliyetçilik Sertifikası verildiğini, Son olarak yazmış olduklarını dile getirdi. 

 

Kaymakam okulun yapmış oldukları proje ve çalışmaları takdir ettiğini belirterek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.