Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ramazan Bayramında hava nasıl olacak?

NEVŞEHİR 11.05.2021 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ramazan Bayramında hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edecek.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıklar artmaya devam edecek. Hafta boyunca Nevşehir’de en düşük hava sıcaklıkları 3 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması tahmin ediliyor.   12 Mayıs Çarşamba: Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor günün en düşük sıcaklığı ile 7 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olması tahmin ediliyor.   13 Mayıs Perşembe: Bayramın ilk günü Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olması tahmin ediliyor.   14 Mayıs Cuma: Ramazan Bayramının ikinci gününde az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor.   15 Mayıs Cumartesi: Ramazan Bayramının son gününde az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları artmaya devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de hava sıcaklıklar artmaya devam edecek. Hafta boyunca Nevşehir’de en düşük hava sıcaklıkları 3 derece olması tahmin edilirken en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması tahmin ediliyor.

 

12 Mayıs Çarşamba: Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor günün en düşük sıcaklığı ile 7 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 24 derece olması tahmin ediliyor.

 

13 Mayıs Perşembe: Bayramın ilk günü Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 10 derece en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olması tahmin ediliyor.

 

14 Mayıs Cuma: Ramazan Bayramının ikinci gününde az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olması tahmin ediliyor.

 

15 Mayıs Cumartesi: Ramazan Bayramının son gününde az bulutlu bir hava bekleniyor. Günün en düşük hava sıcaklığı 12 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 29 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.