MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

RTE Anadolu İmam Hatip Lisesinden YKS’de de rekor başarı

EĞİTİM 30.07.2021 - 12:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

RTE Anadolu İmam Hatip Lisesinden YKS’de de rekor başarı

2021 YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kamuoyunun dikkatle takip ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunları ile YKS de Türkiye dereceleri yaptı
  2021 YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kamuoyunun dikkatle takip ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunları ile YKS de Türkiye dereceleri yaptı.   Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Nevşehir de 2017 yılında, özel okul konforunda İlk kez Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak: “Hem karakter, hem Kariyer” sloganı ile eğitime başlayan, Fen müfredatı uygulayan okul, sosyal ve kültürel bir çok etkinliğe imzasını attı.   Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Veli Sağır;   "İlk günden yoğun ilgi ile karşılanan okulumuzda birbirinden değerli tecrübeli, öğretmen kadromuz 4 yıllık eğitim döneminde verdiği emeğin meyvelerini topladığı bu dönem, bizim için çok heyecan verici olduğu kadar motive edici de olmuştur. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel haberler ve başarı sıralamaları üzerimizden tüm yılın yorgunluğunu alıp yerini tatlı bir sevince bırakmıştır.”dedi.   Sağır ” Bu dönemde 53 öğrencimiz okulumuzun ilk mezunu oldu. Nevşehir de 2021 yılı YKS sınavlarına girdi bu öğrencilerimiz devlet okulları arasında Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık alanlarındaki sıralamada Nevşehir il 1.cileri okulumuzdan çıktı.   2021 YKS’de YKS Türkiye sıralamasında İlk 100 de1 derece, ilk 500 de 2 derece, ilk 1.000 de 4 derece, ilk 5.000 de 9 derece, ilk 10.000 de 13 derece, ilk 20.000 de 20 derece elde edildi.   Bu başarıda emeği geçen değerli ekip arkadaşlarıma, bizlere sonuna kadar inanan ve desteğini esirgemeyen velilerimize ve sırf bugün elde edeceği mutluluk için yılmadan ter döken, çalışan öğrencilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.  
2021 YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kamuoyunun dikkatle takip ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunları ile YKS de Türkiye dereceleri yaptı

 

2021 YKS resmi sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kamuoyunun dikkatle takip ettiği Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunları ile YKS de Türkiye dereceleri yaptı.

 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Nevşehir de 2017 yılında, özel okul konforunda İlk kez Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu olarak: “Hem karakter, hem Kariyer” sloganı ile eğitime başlayan, Fen müfredatı uygulayan okul, sosyal ve kültürel bir çok etkinliğe imzasını attı.

 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Veli Sağır;

 

"İlk günden yoğun ilgi ile karşılanan okulumuzda birbirinden değerli tecrübeli, öğretmen kadromuz 4 yıllık eğitim döneminde verdiği emeğin meyvelerini topladığı bu dönem, bizim için çok heyecan verici olduğu kadar motive edici de olmuştur. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrencilerimizden gelen birbirinden güzel haberler ve başarı sıralamaları üzerimizden tüm yılın yorgunluğunu alıp yerini tatlı bir sevince bırakmıştır.”dedi.

 

Sağır ” Bu dönemde 53 öğrencimiz okulumuzun ilk mezunu oldu. Nevşehir de 2021 yılı YKS sınavlarına girdi bu öğrencilerimiz devlet okulları arasında Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık alanlarındaki sıralamada Nevşehir il 1.cileri okulumuzdan çıktı.

 

2021 YKS’de YKS Türkiye sıralamasında İlk 100 de1 derece, ilk 500 de 2 derece, ilk 1.000 de 4 derece, ilk 5.000 de 9 derece, ilk 10.000 de 13 derece, ilk 20.000 de 20 derece elde edildi.

 

Bu başarıda emeği geçen değerli ekip arkadaşlarıma, bizlere sonuna kadar inanan ve desteğini esirgemeyen velilerimize ve sırf bugün elde edeceği mutluluk için yılmadan ter döken, çalışan öğrencilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.