MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık müdürlüğü staj komisyonu toplantı kararları açıklandı

SAĞLIK 24.01.2020 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlık müdürlüğü staj komisyonu toplantı kararları açıklandı

2019 – 2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde dönem, ara dönem ve yaz stajı yapacak öğrencilerin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerine kabulüne ilişkin olarak 15.01.2020 tarihinde toplanan komisyonda alınan kararlar açıklandı.
NEVŞEHİR(MHA) 2019 – 2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde dönem, ara dönem ve yaz stajı yapacak öğrencilerin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerine kabulüne ilişkin olarak 15.01.2020 tarihinde toplanan komisyonda alınan kararlar açıklandı.   1-Sağlık hizmetleri meslek grubu (Ebe, Hemşire, Sağlık Memuru, vs.) alanına girmeyen okullarda öğrenim gören öğrencilerin stajlarının kabul edilmemesi. (Büro yönetimi, PDR, Sosyal Hizmetler, Güvenlik görevlisi, Çağrı Merkezi, İşletme, İktisat, Bankacılık, vs.)   2-İlimizde öğrenim görüp, ikametgâh adresleri il dışında olan öğrencilerin staj başvurularının kabul edilmemesi.   3-İl dışında öğrenim görüp, ikametgâh adresleri ilimizde olan ve son 6 ay için bunu belgelendirebilen öğrencilerin staj başvurularının kabul edilmesi.   4-Staj başvurularının İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığına yapılması, sağlık tesislerinden ayrıca staj başvurularının kabul edilmemesi.   5-Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin üst yazı ile staj göreceği sağlık tesisine bildirilmesi, ilgili sağlık tesisi tarafından staj tarihlerinin belirlenerek öğrencilerin okullarına bildirilmesi. (Bilgi amaçlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığına gönderilebilir)   6-Staj başvurusu yapacak öğrencilerin en geç 15.05.2020 tarihine kadar İl Sağlık Müdürlüğümüze başvurularını yapmaları, bu tarihten sonra yapılacak olan yaz stajı başvurularının kabul edilmemesi.   7-Alınan kararların İl Sağlık Müdürlüğü internet sayfasında paylaşılmasına ve tebliğ niteliğinde olduğuna karar verildi.   Öğrenciler stajlarına başlamadan önce Sağlık Taraması, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri ile Sigorta girişlerinin yapılarak sağlık tesisine vermesi gerekmekte.
2019 – 2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde dönem, ara dönem ve yaz stajı yapacak öğrencilerin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerine kabulüne ilişkin olarak 15.01.2020 tarihinde toplanan komisyonda alınan kararlar açıklandı.

NEVŞEHİR(MHA) 2019 – 2020 Eğitim öğretim yılı içerisinde dönem, ara dönem ve yaz stajı yapacak öğrencilerin İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerine kabulüne ilişkin olarak 15.01.2020 tarihinde toplanan komisyonda alınan kararlar açıklandı.

 

1-Sağlık hizmetleri meslek grubu (Ebe, Hemşire, Sağlık Memuru, vs.) alanına girmeyen okullarda öğrenim gören öğrencilerin stajlarının kabul edilmemesi. (Büro yönetimi, PDR, Sosyal Hizmetler, Güvenlik görevlisi, Çağrı Merkezi, İşletme, İktisat, Bankacılık, vs.)

 

2-İlimizde öğrenim görüp, ikametgâh adresleri il dışında olan öğrencilerin staj başvurularının kabul edilmemesi.

 

3-İl dışında öğrenim görüp, ikametgâh adresleri ilimizde olan ve son 6 ay için bunu belgelendirebilen öğrencilerin staj başvurularının kabul edilmesi.

 

4-Staj başvurularının İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığına yapılması, sağlık tesislerinden ayrıca staj başvurularının kabul edilmemesi.

 

5-Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin üst yazı ile staj göreceği sağlık tesisine bildirilmesi, ilgili sağlık tesisi tarafından staj tarihlerinin belirlenerek öğrencilerin okullarına bildirilmesi. (Bilgi amaçlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığına gönderilebilir)

 

6-Staj başvurusu yapacak öğrencilerin en geç 15.05.2020 tarihine kadar İl Sağlık Müdürlüğümüze başvurularını yapmaları, bu tarihten sonra yapılacak olan yaz stajı başvurularının kabul edilmemesi.

 

7-Alınan kararların İl Sağlık Müdürlüğü internet sayfasında paylaşılmasına ve tebliğ niteliğinde olduğuna karar verildi.

 

Öğrenciler stajlarına başlamadan önce Sağlık Taraması, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri ile Sigorta girişlerinin yapılarak sağlık tesisine vermesi gerekmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.