Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlıkta şiddete geçit yok!

SAĞLIK 14.03.2022 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sağlıkta şiddete geçit yok!

Sağlık personeline karşı “Sağlık Personelini Tehdit Etme ve Hakaret Suçu” işleyen şahıslar Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uygulanan yaptırımlar sonucunda yargılanmaktan kurtuldu.
    Alınan bilgilere göre “Sağlık Personelini Tehdit Etme” eylemi ile ilgili şüpheli T. B. hakkında yürütülen soruşturma dosyasına görevlendirilen uzlaştırmacının yapmış olduğu müzakereler sonucunda müşteki R. U.’nun talebi ve şüpheli T. B.’nin kabul etmesiyle, şüpheli T.B. olay sırasında orada bulunan sağlık personeline karanfil dağıtarak sağlık personeline karşı örnek teşkil edecek bir davranışla üzerine atılı suçtan dolayı yargılanmaktan kurtuldu.   Yine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca “Sağlık Personelini Tehdit Etme” eylemi ile ilgili yürütülen başka bir soruşturma kapsamında şüpheli K.B.,  müştekiler A.A. ve S.B.Y’nin  talebini kabul ederek müştekilerden özür dilemiş ayrıca LÖSEV’e 1000 TL bağış yaparak yargılanmaktan kurtuldu.   Ayrıca tehdit ve hakaret suçundan yürütülen başka bir soruşturma dosyasında müştekiler B.K ve A.K’nin talebi ve şüpheli O.U’nun kabulü sonucu Nevşehir’de bulunan bir ilkokula ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 23 çift ayakkabı bağışlandı.
Sağlık personeline karşı “Sağlık Personelini Tehdit Etme ve Hakaret Suçu” işleyen şahıslar Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uygulanan yaptırımlar sonucunda yargılanmaktan kurtuldu.

 

 

Alınan bilgilere göre “Sağlık Personelini Tehdit Etme” eylemi ile ilgili şüpheli T. B. hakkında yürütülen soruşturma dosyasına görevlendirilen uzlaştırmacının yapmış olduğu müzakereler sonucunda müşteki R. U.’nun talebi ve şüpheli T. B.’nin kabul etmesiyle, şüpheli T.B. olay sırasında orada bulunan sağlık personeline karanfil dağıtarak sağlık personeline karşı örnek teşkil edecek bir davranışla üzerine atılı suçtan dolayı yargılanmaktan kurtuldu.

 

Yine Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca “Sağlık Personelini Tehdit Etme” eylemi ile ilgili yürütülen başka bir soruşturma kapsamında şüpheli K.B.,  müştekiler A.A. ve S.B.Y’nin  talebini kabul ederek müştekilerden özür dilemiş ayrıca LÖSEV’e 1000 TL bağış yaparak yargılanmaktan kurtuldu.

 

Ayrıca tehdit ve hakaret suçundan yürütülen başka bir soruşturma dosyasında müştekiler B.K ve A.K’nin talebi ve şüpheli O.U’nun kabulü sonucu Nevşehir’de bulunan bir ilkokula ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 23 çift ayakkabı bağışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.