MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savran, gece mesai yapan belediye ekiplerini yalnız bırakmadı

BELEDİYELER 04.04.2021 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Savran, gece mesai yapan belediye ekiplerini yalnız bırakmadı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’i sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için belediye ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarının sürdüğü Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.   Gecenin ilerleyen saatlerine kadar yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren belediye personellerine kolaylıklar dileyen Savran, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir süre sohbet ederek yürütülen çalışmalara ilişkin Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler aldı.   Güzelyurt Mahallesi’nin eski bir altyapıya sahip olduğunu ve bu yüzden bu bölgede sık sık su kesintilerinin yaşandığını ifade eden Savran, gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte bu bölgenin hem içme suyu hem de kanalizasyon hattının baştan sona yenileneceğini ifade etti.   Çalışmalar sayesinde 80. Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesi’nin sağlam bir altyapıya kavuşacağını ve uzun yıllar bir daha bu bölgede altyapı için kazı çalışmasının yapılmayacağını vurgulayan Savran, mahalle sakinlerine gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.   Savran: “80. Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesi’ndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her iki tarafta da aynı anda çalışma yapmak zorundaydık. Yağmur suyu ve içme suyu bağlantılarını birlikte yapıyoruz. Ekiplerimiz sokağa çıkma kısıtlamasında dahi gece yarısına kadar çalışıyor. Hepsine özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız inşallah. Vatandaşlarımızın çok fazla mağdur olmaması için sıcak asfalt öncesinde hafta içerisinde stabilize olarak yolu trafiğe açacağız” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’i sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için belediye ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Güzelyurt Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarının sürdüğü Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren belediye personellerine kolaylıklar dileyen Savran, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile bir süre sohbet ederek yürütülen çalışmalara ilişkin Başkan Yardımcısı Ersin Erol’dan bilgiler aldı.

 

Güzelyurt Mahallesi’nin eski bir altyapıya sahip olduğunu ve bu yüzden bu bölgede sık sık su kesintilerinin yaşandığını ifade eden Savran, gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte bu bölgenin hem içme suyu hem de kanalizasyon hattının baştan sona yenileneceğini ifade etti.

 

Çalışmalar sayesinde 80. Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesi’nin sağlam bir altyapıya kavuşacağını ve uzun yıllar bir daha bu bölgede altyapı için kazı çalışmasının yapılmayacağını vurgulayan Savran, mahalle sakinlerine gösterdikleri sabır ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Savran: “80. Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesi’ndeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her iki tarafta da aynı anda çalışma yapmak zorundaydık. Yağmur suyu ve içme suyu bağlantılarını birlikte yapıyoruz. Ekiplerimiz sokağa çıkma kısıtlamasında dahi gece yarısına kadar çalışıyor. Hepsine özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız inşallah. Vatandaşlarımızın çok fazla mağdur olmaması için sıcak asfalt öncesinde hafta içerisinde stabilize olarak yolu trafiğe açacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.