Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savran, Gümrük AŞ. Başkanı seçilen Parmaksız’ı tebrik etti

NEVŞEHİR 17.03.2021 - 19:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Savran, Gümrük AŞ. Başkanı seçilen Parmaksız’ı tebrik etti

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Arif Parmaksız'ı tebrik etti.
  Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tek aday olarak önerilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, TOBB’ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye’deki Gümrük Kapıları’nın modernizasyonunu da gerçekleştiren GTİA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına genel kurul delegelerinin oybirliği ile yeniden seçilen Parmaksız’ı tebrik etti.   Parmaksız’a görevinde başarılar dileyen Başkan Savran, hem NTSO’da hem de GTİ A.Ş’deki başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden seçilen Arif Parmaksız'ı tebrik etti.

 

Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tek aday olarak önerilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, TOBB’ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye’deki Gümrük Kapıları’nın modernizasyonunu da gerçekleştiren GTİA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına genel kurul delegelerinin oybirliği ile yeniden seçilen Parmaksız’ı tebrik etti.

 

Parmaksız’a görevinde başarılar dileyen Başkan Savran, hem NTSO’da hem de GTİ A.Ş’deki başarılı çalışmalarının devamını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.