MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Shopsa tanıtım toplantısı NTSO’da yapıldı

NEVŞEHİR 17.11.2021 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Shopsa tanıtım toplantısı NTSO’da yapıldı

E-Ticaret sitesi shopsa.com.tr’nin kadınlara yönelik e-ticaret eğitimlerinin tanıtım toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.
    E-Ticaret sitesi Shopsa.com.tr’nin kadınlara yönelik e-ticaret eğitimlerinin tanıtım toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.   Kadın Kooperatifleri başta olmak üzere bütün kadın girişimcilerin davetli olduğu tanıtım ve tanışma toplantısına katılım yoğun oldu.   Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi Koordinatörü tarafından gerçekleştirilen tanıtım toplantısında “shopsa.com.tr” ve proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Koordinatör Sevda Karaali toplantı sonrası yaptığı açıklamada “ Başta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a ve Nevşehir’e “ Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi” ne göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim.Türkiye’nin üreten kadınlarının, üretmek isteyen fakat fırsat bulamayan kadın girişimcilerinin ürünlerini tüketiciye ulaştırdığı bir pazar yeri oluşturduk. Daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya çalışıyoruz. Bu yolda Nevşehir’de ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.   TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin de katılım sağladığı hakkında açıklama yapan İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı; “ Shopsa’nın kadın girişimcilerimizin ürettiği ürünleri nitelikli hale getirmek, tanıtmak ve markalaştırmak üzere başlattığı bu projeye çok değer veriyor ve önemsiyoruz. Projenin hayata geçmesinde öncü rol oynayan başta Sn. Demet Sabancı Çetinkaya’ya , Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi Koordinatörü Sevda Karaali’ye, Shopsa ekibine ve bu projeye destek veren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanım Sn. M.arif Parmaksız’a çok teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan tüm kooperatiflerimize ve girişimci kadınlarımıza da saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Biz birlikte varız” dedi.   Eğitimlerle devam edecek olan proje için tüm girişimci kadınlar ve kooperatifler Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ayrıntılı bilgi alabilirler.  
E-Ticaret sitesi shopsa.com.tr’nin kadınlara yönelik e-ticaret eğitimlerinin tanıtım toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.

 

 

E-Ticaret sitesi Shopsa.com.tr’nin kadınlara yönelik e-ticaret eğitimlerinin tanıtım toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.

 

Kadın Kooperatifleri başta olmak üzere bütün kadın girişimcilerin davetli olduğu tanıtım ve tanışma toplantısına katılım yoğun oldu.

 

Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi Koordinatörü tarafından gerçekleştirilen tanıtım toplantısında “shopsa.com.tr” ve proje hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Koordinatör Sevda Karaali toplantı sonrası yaptığı açıklamada “ Başta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a ve Nevşehir’e “ Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi” ne göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederim.Türkiye’nin üreten kadınlarının, üretmek isteyen fakat fırsat bulamayan kadın girişimcilerinin ürünlerini tüketiciye ulaştırdığı bir pazar yeri oluşturduk. Daha fazla kadın girişimciye ulaşmaya çalışıyoruz. Bu yolda Nevşehir’de ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

 

TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin de katılım sağladığı hakkında açıklama yapan İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı; “ Shopsa’nın kadın girişimcilerimizin ürettiği ürünleri nitelikli hale getirmek, tanıtmak ve markalaştırmak üzere başlattığı bu projeye çok değer veriyor ve önemsiyoruz. Projenin hayata geçmesinde öncü rol oynayan başta Sn. Demet Sabancı Çetinkaya’ya , Shopsa Kadın Gelişim ve İletişim Akademisi Koordinatörü Sevda Karaali’ye, Shopsa ekibine ve bu projeye destek veren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanım Sn. M.arif Parmaksız’a çok teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan tüm kooperatiflerimize ve girişimci kadınlarımıza da saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Biz birlikte varız” dedi.

 

Eğitimlerle devam edecek olan proje için tüm girişimci kadınlar ve kooperatifler Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan ayrıntılı bilgi alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.