MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sözleşmeli öğretmen alımı sınavı çevrim içi yapılacak

EĞİTİM 18.05.2021 - 10:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Sözleşmeli öğretmen alımı sınavı çevrim içi yapılacak

Salgın hastalık tedbirleri gereği 2021 yılı sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavı çevrim içi olarak yapılacak.
  NEVŞEHİR(MHA)Salgın hastalık tedbirleri gereği 2021 yılı sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavı çevrim içi olarak yapılacak.     Nevşehir'de de uygulanacak olan çevrim içi sözlü sınavlar Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde elektronik ortamda sınav yapmaya uygun olarak hazırlanan sınıflarda gerçekleştirilecek.    Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sözlü sınavların çevrim içi olarak yapılacağı sınıfları ziyaret ederek sınav görevlilerinden bilgi aldı.     Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "İlimizde daha önce de güvenli ve sorunsuz bir şekilde çevrim içi sınavlarımız yapıldı. Teknik imkânlarımızla yarın başlayacak olan sınavlarda görev alacak öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek öğretmen adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi. 
Salgın hastalık tedbirleri gereği 2021 yılı sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavı çevrim içi olarak yapılacak.

 

NEVŞEHİR(MHA)Salgın hastalık tedbirleri gereği 2021 yılı sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavı çevrim içi olarak yapılacak.  

 

Nevşehir'de de uygulanacak olan çevrim içi sözlü sınavlar Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde elektronik ortamda sınav yapmaya uygun olarak hazırlanan sınıflarda gerçekleştirilecek. 

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, sözlü sınavların çevrim içi olarak yapılacağı sınıfları ziyaret ederek sınav görevlilerinden bilgi aldı.  

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "İlimizde daha önce de güvenli ve sorunsuz bir şekilde çevrim içi sınavlarımız yapıldı. Teknik imkânlarımızla yarın başlayacak olan sınavlarda görev alacak öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sınava girecek öğretmen adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.