Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, Elbistanspor karşısında moral arayacak

SPOR 03.12.2021 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Suvermez Kapadokyaspor, Elbistanspor karşısında moral arayacak

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 6.haftasında Elbistanspor ile deplasmanda karşılaşacak.
    BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor son iki haftadır sahadan mağlubiyet ile ayrılmasının ardından gözler hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Elbistanspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde istediği sonuçlar bir türlü elde edemeyen Suvermez Kapadokyaspor, Elbistan ile yapacağı mücadelede sahadan 3 puan ile ayrılarak şansızlığını kırmak istiyor. 5 Aralık Pazar günü Elbistan Sentetik ilçe stadında saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi Adem Bozkurt yönetecekken yardımcılıklarını ise Deniz Apaçık ve Rüstem Kuş yapacak. Bu karşılaşma öncesinde Suvermez Kapadokyaspor 4 puan ile 8.sırada yer alırken Elbistanspor ise 6 puan ile 7.sırada yer alıyor.    
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 6.haftasında Elbistanspor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor son iki haftadır sahadan mağlubiyet ile ayrılmasının ardından gözler hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Elbistanspor karşılaşmasına çevrildi. Ligde istediği sonuçlar bir türlü elde edemeyen Suvermez Kapadokyaspor, Elbistan ile yapacağı mücadelede sahadan 3 puan ile ayrılarak şansızlığını kırmak istiyor.

5 Aralık Pazar günü Elbistan Sentetik ilçe stadında saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi Adem Bozkurt yönetecekken yardımcılıklarını ise Deniz Apaçık ve Rüstem Kuş yapacak.

Bu karşılaşma öncesinde Suvermez Kapadokyaspor 4 puan ile 8.sırada yer alırken Elbistanspor ise 6 puan ile 7.sırada yer alıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.