MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tarihi Kilise'de şiir dinletisi

KÜLTÜR-SANAT 23.03.2021 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tarihi Kilise'de şiir dinletisi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, İlçe Kaymakamlığının yürüttüğü proje kapsamında son derece güzel bir etkinliğe imza atıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, İlçe Kaymakamlığının yürüttüğü proje kapsamında son derece güzel bir etkinliğe imza atıldı.     Ürgüp Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu Hayatın Anlamı Kitap projesi kapsamında her ay yapılan canlı müzik eşliğinde kitap okuma saati bu ay 21 Mart Dünya şiir günü dolayısıyla şiir dinletisi şeklinde gerçekleştirildi.     İlçeye bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Konstantin Eleni Kilisesinde düzenlenen dinletide Ürgüp İlçesi öğretmenleri Cemile Metin, Salih Metin, Mehmet Boran ve Cengiz Eren görev aldı.    Tarihi mekanda düzenlenen ve birbirinden güzel şiir ve şarkılara yer verilen dinleti sosyal medya platformlarında da büyük ilgi gördü
Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, İlçe Kaymakamlığının yürüttüğü proje kapsamında son derece güzel bir etkinliğe imza atıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, İlçe Kaymakamlığının yürüttüğü proje kapsamında son derece güzel bir etkinliğe imza atıldı.  

 

Ürgüp Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu Hayatın Anlamı Kitap projesi kapsamında her ay yapılan canlı müzik eşliğinde kitap okuma saati bu ay 21 Mart Dünya şiir günü dolayısıyla şiir dinletisi şeklinde gerçekleştirildi.  

 

İlçeye bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Konstantin Eleni Kilisesinde düzenlenen dinletide Ürgüp İlçesi öğretmenleri Cemile Metin, Salih Metin, Mehmet Boran ve Cengiz Eren görev aldı. 

 

Tarihi mekanda düzenlenen ve birbirinden güzel şiir ve şarkılara yer verilen dinleti sosyal medya platformlarında da büyük ilgi gördü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.