MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Telafide ben de varım etkinlikleri sürüyor

EĞİTİM 17.07.2021 - 10:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Telafide ben de varım etkinlikleri sürüyor

Salgının oluşturduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen ve 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihlerini kapsayan "Telafide Ben de Varım" programı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de de tüm hızıyla devam ediyor. Okullarda farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerde yer alan öğrenci, öğretmen ve veliler keyifli vakit geçiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Salgının oluşturduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen ve 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihlerini kapsayan "Telafide Ben de Varım" programı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de de tüm hızıyla devam ediyor. Okullarda farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerde yer alan öğrenci, öğretmen ve veliler keyifli vakit geçiriyor.    Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemek amacıyla hazırlanan "Telafide Ben de Varım" programına sürekli yeni etkinliklerimiz ekleniyor. Öğrenci, öğretmen ve veli programları kapsamında çeşitli temalar üzerinden hazırlanan faaliyet ve etkinliklere https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.     Öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırılması ve yeteneklerinin sergilenmesine imkân verilmesi, özgüven ve sorumluluk duygularının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan programda akademik, sosyal duygusal, fiziksel gelişim ve özel eğitim alanlarında eğitim faaliyetleri ve etkinlikler yer alıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz kendilerine özel hazırlanan programdan istemeleri halinde gönüllülük esasına göre yararlanabiliyor.    Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Nevşehir'de 'Telafide Ben de Varım' etkinliklerimiz tüm hızıyla verimli bir şekilde devam ediyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz kendileri için uygun olan telafi etkinliklerine katılarak doğayla, sporla, kültürle, sanatla ve bilimle iç içe olan aktivitelerden faydalanabilirler. Bu yazın sanatla, sporla, bilimle ve okuyarak geçmesi bizim için çok önemli. Okullarımızda düzenlenen 'Telafide Ben de Varım' etkinliklerimizle yaz tatilimiz dolu dolu geçiyor. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi okullarımıza bekliyoruz. Okullarımızı yaz boyu açık tutup öğrencilerimizle özverili bir şekilde ilgilenen idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitim camiası her zaman güçlü bir aile olmuştur. Salgının bıraktığı olumsuz izleri hep birlikte sileceğiz. İnşallah yeni eğitim öğretim yılımıza sağlıkla ve daha güçlü başlayacağız" dedi. 
Salgının oluşturduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen ve 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihlerini kapsayan "Telafide Ben de Varım" programı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de de tüm hızıyla devam ediyor. Okullarda farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerde yer alan öğrenci, öğretmen ve veliler keyifli vakit geçiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Salgının oluşturduğu akademik, fiziksel, sosyal ve duygusal kayıpların giderilmesi için hayata geçirilen ve 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihlerini kapsayan "Telafide Ben de Varım" programı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir'de de tüm hızıyla devam ediyor. Okullarda farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerde yer alan öğrenci, öğretmen ve veliler keyifli vakit geçiriyor. 

 

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemek amacıyla hazırlanan "Telafide Ben de Varım" programına sürekli yeni etkinliklerimiz ekleniyor. Öğrenci, öğretmen ve veli programları kapsamında çeşitli temalar üzerinden hazırlanan faaliyet ve etkinliklere https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor.  

 

Öğrencilere ilgi alanları doğrultusunda beceriler kazandırılması ve yeteneklerinin sergilenmesine imkân verilmesi, özgüven ve sorumluluk duygularının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan programda akademik, sosyal duygusal, fiziksel gelişim ve özel eğitim alanlarında eğitim faaliyetleri ve etkinlikler yer alıyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz kendilerine özel hazırlanan programdan istemeleri halinde gönüllülük esasına göre yararlanabiliyor. 

 

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "Nevşehir'de 'Telafide Ben de Varım' etkinliklerimiz tüm hızıyla verimli bir şekilde devam ediyor. Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz kendileri için uygun olan telafi etkinliklerine katılarak doğayla, sporla, kültürle, sanatla ve bilimle iç içe olan aktivitelerden faydalanabilirler. Bu yazın sanatla, sporla, bilimle ve okuyarak geçmesi bizim için çok önemli. Okullarımızda düzenlenen 'Telafide Ben de Varım' etkinliklerimizle yaz tatilimiz dolu dolu geçiyor. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizi okullarımıza bekliyoruz. Okullarımızı yaz boyu açık tutup öğrencilerimizle özverili bir şekilde ilgilenen idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Eğitim camiası her zaman güçlü bir aile olmuştur. Salgının bıraktığı olumsuz izleri hep birlikte sileceğiz. İnşallah yeni eğitim öğretim yılımıza sağlıkla ve daha güçlü başlayacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.