Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tepeköy ilk ve Ortaokulundan yeni projeler

EĞİTİM 24.06.2021 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tepeköy ilk ve Ortaokulundan yeni projeler

Tepeköy İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim sürecinde büyük bir özveri ile yürüttükleri e Twinning projelerinin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey'i ziyaret ettiler.
  NEVŞEHİR(MHA) Tepeköy İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim sürecinde büyük bir özveri ile yürüttükleri e Twinning projelerinin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey'i ziyaret ettiler.    Okul öncesi öğretmeni Nevra Demirsoy alternatif eğitim yaklaşımları çalışmalarını içeren "Modelimi Seçerim Eğitime Geçerim" isimli projeyi,  sınıf öğretmeni Çiğdem Görkem web2 araçları üzerine yürüttükleri "Web 2.0 Araçları ile Öğreniyorum" isimli projeyi, sınıf öğretmeni Özge Karakaya Atatürk'ün hayatını farklı yönleri ile ele aldıkları "Bana Bir Lider Anlat" isimli projeyi beden eğitimi öğretmeni Kübra Didinmez ise akıl ve zeka oyunları tasarladıkları "Board Games" isimli projeyi sundular.    İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey ise çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkürlerini sundular.   
Tepeköy İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim sürecinde büyük bir özveri ile yürüttükleri e Twinning projelerinin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey'i ziyaret ettiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Tepeköy İlk ve Ortaokulu Öğretmenleri 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim sürecinde büyük bir özveri ile yürüttükleri e Twinning projelerinin yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey'i ziyaret ettiler. 

 

Okul öncesi öğretmeni Nevra Demirsoy alternatif eğitim yaklaşımları çalışmalarını içeren "Modelimi Seçerim Eğitime Geçerim" isimli projeyi,  sınıf öğretmeni Çiğdem Görkem web2 araçları üzerine yürüttükleri "Web 2.0 Araçları ile Öğreniyorum" isimli projeyi, sınıf öğretmeni Özge Karakaya Atatürk'ün hayatını farklı yönleri ile ele aldıkları "Bana Bir Lider Anlat" isimli projeyi beden eğitimi öğretmeni Kübra Didinmez ise akıl ve zeka oyunları tasarladıkları "Board Games" isimli projeyi sundular. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atabey ise çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkürlerini sundular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.