Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Terörü kınıyoruz

NEVŞEHİR 13.06.2022 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Terörü kınıyoruz

Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, terörü kınadıklarını belirtti
    NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, terörü kınadıklarını belirtirken, "Operasyon bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu İs. Uzm .Çvş. Gökhan Demir ve P.Söz.Er Fuat Özer, teröristlerle çıkan çatışmada P.Uzm.Çvş. Ömer Yıldırım ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali Çap şehit olmuştur.  Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.  
Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, terörü kınadıklarını belirtti

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, terörü kınadıklarını belirtirken, "Operasyon bölgesinde teröristler tarafından önceden yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu İs. Uzm .Çvş. Gökhan Demir ve P.Söz.Er Fuat Özer, teröristlerle çıkan çatışmada P.Uzm.Çvş. Ömer Yıldırım ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali Çap şehit olmuştur. 

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.