MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TES Nevşehir şubesi ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi

NEVŞEHİR 19.11.2021 - 19:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TES Nevşehir şubesi ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirdi

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olağan genel kurulu hafta sonu gerçekleşmişti. İl seçim kurulundan mazbatayı alan sendika yetkilileri sendika binasında il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek 2021-2025 yılları arası yol haritasını belirleyerek yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.
      Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi yeni dönem yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.   Şube Başkanı: Tayfur Urgenç   Şube Başkan Yardımcısı(İdari İşler): Memiş Bülbül   Şube Başkan Yardımcısı(Mali İşler): Abdullah Çamcı   Şube Başkan Yardımcısı(Teşkilatlandırma): Yakup Çorak   Şube Başkan Yardımcısı(Mevzuat-Disiplin): Bülent Yalçın   Şube Başkan Yardımcısı(Eğt. ve Sosyal İşler): Hasan Hüseyin İyilikli   Şube Başkan Yardımcısı(Dış iliş. ve Basın): Sefa Atar   Merkez Üst kurul delegeleri: Tayfur Urgenç, Memiş Bülbül, Önder Doğan   Tüm teşkilatlarımızda yenilenmiş yönetimlerle yolumuza devam edeceğiz.   Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak yeni yönetim kurulumuzun üyelerimize, teşkilatımıza, şehrimize, ülkemize ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. Sendika il yönetim kurulumuzun her kademesinde görev yapan ve yeniden görev alan her bir dava ve yol arkadaşıma teşekkür ederim. Dört yıllık ilk dönemimizde birlikte teşviki mesai yaptığımız Önder Doğan ve Seyit Gemici hocalarımızın bilgisinden ve sendikal birikimlerinden güç alarak istişareye devam edeceğiz. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve sendikamız adına tekrar teşekkür ediyorum. İl yönetim kurulumuza ilk defa katılarak görev alan arkadaşlarımız Abdullah Çamcı ve Yakup Çorak hocalarımıza hoş geldiniz. Diyorum. Yeni bir teşkilatlanma sürecine girdik. İlçe ve üniversite yönetim kurullarımız, kadın Komisyon başkanlığının görev süreleri de seçim süreciyle sona erdi. Yenilenmiş yönetimlerimiz ile üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 1-2 hafta içinde tüm teşkilatlanmamızı tamamlamış olacağız. Dedi.   Başkan Urgenç açıklamasını sert bir ultimatom ile bitirdi.   Urgenç; “Muhataplarımız şunu iyi bilsinler Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç’in şube başkanı olduğu dönemde Türk Milliyetçilerinin, vatan sevdalılarının, bayrak delilerinin ülkü erlerinin, eğitim neferlerinin haksızlığa uğramasına, zulm görmesine psikolojik ya da fiziksel baskıya maruz kalmasına, mobinge uğramasına müsaade etmem. Biz mücadelemizin şerefini çocuklarımıza miras olarak bırakacağız, koltukları değil.” İfadelerini kullandı.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olağan genel kurulu hafta sonu gerçekleşmişti. İl seçim kurulundan mazbatayı alan sendika yetkilileri sendika binasında il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek 2021-2025 yılları arası yol haritasını belirleyerek yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

 

 

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi yeni dönem yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

 

Şube Başkanı: Tayfur Urgenç

 

Şube Başkan Yardımcısı(İdari İşler): Memiş Bülbül

 

Şube Başkan Yardımcısı(Mali İşler): Abdullah Çamcı

 

Şube Başkan Yardımcısı(Teşkilatlandırma): Yakup Çorak

 

Şube Başkan Yardımcısı(Mevzuat-Disiplin): Bülent Yalçın

 

Şube Başkan Yardımcısı(Eğt. ve Sosyal İşler): Hasan Hüseyin İyilikli

 

Şube Başkan Yardımcısı(Dış iliş. ve Basın): Sefa Atar

 

Merkez Üst kurul delegeleri: Tayfur Urgenç, Memiş Bülbül, Önder Doğan

 

Tüm teşkilatlarımızda yenilenmiş yönetimlerle yolumuza devam edeceğiz.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç yaptığı açıklamada Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak yeni yönetim kurulumuzun üyelerimize, teşkilatımıza, şehrimize, ülkemize ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. Sendika il yönetim kurulumuzun her kademesinde görev yapan ve yeniden görev alan her bir dava ve yol arkadaşıma teşekkür ederim. Dört yıllık ilk dönemimizde birlikte teşviki mesai yaptığımız Önder Doğan ve Seyit Gemici hocalarımızın bilgisinden ve sendikal birikimlerinden güç alarak istişareye devam edeceğiz. Hizmetlerinden dolayı şahsım ve sendikamız adına tekrar teşekkür ediyorum. İl yönetim kurulumuza ilk defa katılarak görev alan arkadaşlarımız Abdullah Çamcı ve Yakup Çorak hocalarımıza hoş geldiniz. Diyorum. Yeni bir teşkilatlanma sürecine girdik. İlçe ve üniversite yönetim kurullarımız, kadın Komisyon başkanlığının görev süreleri de seçim süreciyle sona erdi. Yenilenmiş yönetimlerimiz ile üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 1-2 hafta içinde tüm teşkilatlanmamızı tamamlamış olacağız. Dedi.

 

Başkan Urgenç açıklamasını sert bir ultimatom ile bitirdi.

 

Urgenç; “Muhataplarımız şunu iyi bilsinler Türk Eğitim Sen Şube başkanı Tayfur Urgenç’in şube başkanı olduğu dönemde Türk Milliyetçilerinin, vatan sevdalılarının, bayrak delilerinin ülkü erlerinin, eğitim neferlerinin haksızlığa uğramasına, zulm görmesine psikolojik ya da fiziksel baskıya maruz kalmasına, mobinge uğramasına müsaade etmem. Biz mücadelemizin şerefini çocuklarımıza miras olarak bırakacağız, koltukları değil.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.