Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TFF İl Temsilcisi Karaca'dan teşekkür

SPOR 30.08.2021 - 09:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TFF İl Temsilcisi Karaca'dan teşekkür

TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, 30 Ağustos safer bayramı dolayısıyla Nevşehir'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımlara, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, 30 Ağustos safer bayramı dolayısıyla Nevşehir'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımlara, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.   Karaca, "30 Ağustos Zafer Bayramı anısına Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Amatör Spor Kulüpleri Nevşehir Genel Başkanlığımız ile birlikte düzenlediğimiz küçük yaşlar futbol turnuvası sona erdi. Ödül törenine katılarak bizleri ve misafirlerimizi onurlandıran İstanbul milletvekilimiz Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe ve AK parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran'a şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva boyunca mükemmel mücadeleler vardı, bunun için sporcularımız, velilerimiz, antrenörlerimiz ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.  
TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, 30 Ağustos safer bayramı dolayısıyla Nevşehir'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımlara, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, 30 Ağustos safer bayramı dolayısıyla Nevşehir'de düzenlenen futbol turnuvasına katılan takımlara, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.  

Karaca, "30 Ağustos Zafer Bayramı anısına Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Amatör Spor Kulüpleri Nevşehir Genel Başkanlığımız ile birlikte düzenlediğimiz küçük yaşlar futbol turnuvası sona erdi. Ödül törenine katılarak bizleri ve misafirlerimizi onurlandıran İstanbul milletvekilimiz Ahmet Mücahit Arınç, Nevşehir milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz,Yücel Menekşe ve AK parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran'a şahsım ve kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva boyunca mükemmel mücadeleler vardı, bunun için sporcularımız, velilerimiz, antrenörlerimiz ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.