Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TGA Genel Müdürü Lokmanhekim’den Vali Becel’e ziyaret

TURİZM 10.11.2021 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TGA Genel Müdürü Lokmanhekim’den Vali Becel’e ziyaret

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim, Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.
  Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim, Nevşehir’de turizmciler ile bir araya geleceği toplantı öncesinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. TGA Genel Müdürü Lokmanhekim, TGA’nın çalışmaları hakkında Vali Becel’e bilgiler verirken Kapadokya’nın da TGA için önemine değindi.   Vali İnci Sezer Becel’de ziyaretinden dolayı TGA Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim ve beraberindekilere teşekkür etti.
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim, Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

 

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim, Nevşehir’de turizmciler ile bir araya geleceği toplantı öncesinde Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. TGA Genel Müdürü Lokmanhekim, TGA’nın çalışmaları hakkında Vali Becel’e bilgiler verirken Kapadokya’nın da TGA için önemine değindi.

 

Vali İnci Sezer Becel’de ziyaretinden dolayı TGA Genel Müdürü Yalçın Lokmanhekim ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.