Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TMO fasulye alımına başladı

NEVŞEHİR 10.09.2021 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TMO fasulye alımına başladı

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisinin fasulye alımına başladığını söyledi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisinin fasulye alımına başladığını söyledi.     Kaya, "Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar'ın çabaları ile TMO kuru fasulye alımına başlamıştır. Emeği geçen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp ve TMO Alım ve Muhafaza Daire Başkanı Gökhan Gürbüz'e emekleri için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.   
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisinin fasulye alımına başladığını söyledi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Toprak Mahsulleri Ofisinin fasulye alımına başladığını söyledi.  

 

Kaya, "Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktar'ın çabaları ile TMO kuru fasulye alımına başlamıştır. Emeği geçen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, TMO Genel Müdür Yardımcısı Cihan Soyalp ve TMO Alım ve Muhafaza Daire Başkanı Gökhan Gürbüz'e emekleri için teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.