Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Kapadokya Teknopark’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 28.06.2021 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu, Kapadokya Teknopark’ı ziyaret etti

TOBB Genç Girişimler Kurulu, Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’ı ziyaret etti.
  TOBB Genç Girişimciler Kurulu Nevşehir Başkanı Osman Vergiveren beraberinde Kırşehir TOBB Genç Girişimciler Başkanı Ali Döşdemir ile Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’tan bilgiler aldı.   TOBB Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ise açıklamasında, “Genç girişimciler olarak Kapadokya Teknopark’ın çalışmaları ve bizlere verilen destekler hakkında bilgiler aldı. Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’a bizlere göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
TOBB Genç Girişimler Kurulu, Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’ı ziyaret etti.

 

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Nevşehir Başkanı Osman Vergiveren beraberinde Kırşehir TOBB Genç Girişimciler Başkanı Ali Döşdemir ile Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’tan bilgiler aldı.

 

TOBB Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ise açıklamasında, “Genç girişimciler olarak Kapadokya Teknopark’ın çalışmaları ve bizlere verilen destekler hakkında bilgiler aldı. Kapadokya Teknopark Müdürü Bilgin Yazlık’a bizlere göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.