MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu'ndan muhteşem 18 Mart sergisi

EĞİTİM 19.03.2021 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu'ndan muhteşem 18 Mart sergisi

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.
  TOKİ Gökkuşağı Anaokulu Çanakkale ruhunu yaşatmayı ve bayrak sevgisini minik yüreklere htirmek amacıyla aileleri ile birlikte tasarladıkları Türk Bayraklarını okulda sergiledi. Minik yürekler öğretmenleri tarafından hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” panosunun önünde fotoğraflar çekinerek Çanakkale ruhunu yaşadı.   Öğrenci velileri de Gökkuşağı Anaokulu idareci ve öğretmenlerine böylesine anlamlı bir günde çocuklarına bu günü yaşattıkları için teşekkür etti.
TOKİ Gökkuşağı Anaokulu öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi.

 

TOKİ Gökkuşağı Anaokulu Çanakkale ruhunu yaşatmayı ve bayrak sevgisini minik yüreklere htirmek amacıyla aileleri ile birlikte tasarladıkları Türk Bayraklarını okulda sergiledi. Minik yürekler öğretmenleri tarafından hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” panosunun önünde fotoğraflar çekinerek Çanakkale ruhunu yaşadı.

 

Öğrenci velileri de Gökkuşağı Anaokulu idareci ve öğretmenlerine böylesine anlamlı bir günde çocuklarına bu günü yaşattıkları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.