Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Trafik tedbirleri değerlendirildi

İLÇELER 06.09.2021 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Trafik tedbirleri değerlendirildi

Avanos Kaymakamı Olgun Öner'in Başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Kaymakamı Olgun Öner'in Başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.    İçişleri Bakanlığınca gönderilen “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri” konulu genelge doğrultusunda yapılan toplantıda eğitim öğretim yılının öğrencilerin huzur ve güven içerisinde geçirmelerini için kararlar alındı.    Salgınla mücadele kapsamında alınacak tedbirlerden, eğitim faaliyetlerine, trafik güvenliği ve genel emniyet asayişe ilişkin tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Kaymakam Olgun Öner, “2021-2022 eğitim öğretim yılının ilçemize, ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur ve güven içerisinde bir eğitim yılı geçirmeleri için gereken tüm tedbirlerimizin ilgili kurumlarımız tarafından alınmış ve alınmaya devam edecektir” dedi.    Toplantı genelge kapsamında belirlenen konuların sunumu ile son buldu. Gerçekleşen toplantıya Kaymakam Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve ilgili birim amirleri ile personelleri katıldı.   
Avanos Kaymakamı Olgun Öner'in Başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Kaymakamı Olgun Öner'in Başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında alınacak trafik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi. 

 

İçişleri Bakanlığınca gönderilen “2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri” konulu genelge doğrultusunda yapılan toplantıda eğitim öğretim yılının öğrencilerin huzur ve güven içerisinde geçirmelerini için kararlar alındı. 

 

Salgınla mücadele kapsamında alınacak tedbirlerden, eğitim faaliyetlerine, trafik güvenliği ve genel emniyet asayişe ilişkin tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda; Kaymakam Olgun Öner, “2021-2022 eğitim öğretim yılının ilçemize, ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin huzur ve güven içerisinde bir eğitim yılı geçirmeleri için gereken tüm tedbirlerimizin ilgili kurumlarımız tarafından alınmış ve alınmaya devam edecektir” dedi. 

 

Toplantı genelge kapsamında belirlenen konuların sunumu ile son buldu. Gerçekleşen toplantıya Kaymakam Olgun Öner, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve ilgili birim amirleri ile personelleri katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.