MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA Nevşehir ilçe temsilcilerini atadı

NEVŞEHİR 17.06.2021 - 10:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜGVA Nevşehir ilçe temsilcilerini atadı

Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi üçilçesinin TÜGVA İlçe Temsilcilerinin atamasın yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi üçilçesinin TÜGVA İlçe Temsilcilerinin atamasın yaptı.     TÜGVA Genel Merkez Başkanı Enes Eminoğlu ve TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci'nin de tensipleriyle Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu ilçelerine temsilcilik görevleri tevdi edildi.     Avanos ilçesine Ramazan Çilkaya, Gülşehir İlçesine Oğuzhan Göksu, Derinkuyu ilçesine ise Ethem Kızıltepe TÜGVA İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Ürgüp İlçesinde ise TÜGVA Ürgüp İlçe Temsilciliği faal olarak Mustafa Serhat Güzel Başkanlığında çalışmalarını devam ediyor.     TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "Sistemli bir gençlik çalışması için faaliyetlerimizi artırmak adına İlçelerimizde de temsilciliklerimizi kurduk. Şu an 4 ilçemizde aktif bir şekilde çalışmalarımıza hız kazandıracağız ve ulaşılmadık hiç bir gencimizi bırakmayacağız. Görevlerine yeni seçilen İlçe Temsilcilerimize şahsım ve yönetimim adına hayırlı olmalarını temenni ediyor birlikte güzel işlere imza atmayı diliyorum" şeklinde konuştu. 
Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi üçilçesinin TÜGVA İlçe Temsilcilerinin atamasın yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Gençlik Vakfı Nevşehir Şubesi üçilçesinin TÜGVA İlçe Temsilcilerinin atamasın yaptı.  

 

TÜGVA Genel Merkez Başkanı Enes Eminoğlu ve TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci'nin de tensipleriyle Avanos, Gülşehir ve Derinkuyu ilçelerine temsilcilik görevleri tevdi edildi.  

 

Avanos ilçesine Ramazan Çilkaya, Gülşehir İlçesine Oğuzhan Göksu, Derinkuyu ilçesine ise Ethem Kızıltepe TÜGVA İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Ürgüp İlçesinde ise TÜGVA Ürgüp İlçe Temsilciliği faal olarak Mustafa Serhat Güzel Başkanlığında çalışmalarını devam ediyor. 

 

 TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "Sistemli bir gençlik çalışması için faaliyetlerimizi artırmak adına İlçelerimizde de temsilciliklerimizi kurduk. Şu an 4 ilçemizde aktif bir şekilde çalışmalarımıza hız kazandıracağız ve ulaşılmadık hiç bir gencimizi bırakmayacağız. Görevlerine yeni seçilen İlçe Temsilcilerimize şahsım ve yönetimim adına hayırlı olmalarını temenni ediyor birlikte güzel işlere imza atmayı diliyorum" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.