MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜGVA yaz okulu programını sonlandırdı

EĞİTİM 23.08.2021 - 10:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜGVA yaz okulu programını sonlandırdı

  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir’de yaklaşık 15 gündür gerçekleşen Yaz Okulunda sona gelindi. Gençlerin hem öğrenip hem eğlendiği yaz okulu süresi boyunca yüzme,okçuluk,geziler,ziyaretler ve çeşitli sportif faaliyetlerin yanı sıra Değerler Eğitimi, ilmihal dersleri gibi manevi eğitimlere de yer verildi. 10-15 yaş grubu ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleşen yaz okulu, öğrenci velilerinin de katıldığı bölge turu ve aşure ikramıyla son buldu.     TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "Yaz okulumuz süresince bizlere çeşitli imkanları sunan İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz sayın Kamil Duru’ya, Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Muhsin Özdemir’e, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcımız sayın Furkan Feralan’a, Uçhisar Belediye Başkanımız sayın Osman Süslü’ye, Erem Travel ve BIGBUS ailesine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. Yeni eğitim öğretim yılında daha çok öğrencilerimize hitap edip, her genç kardeşimize ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız" şeklinde konuştu.   

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir’de yaklaşık 15 gündür gerçekleşen Yaz Okulunda sona gelindi. Gençlerin hem öğrenip hem eğlendiği yaz okulu süresi boyunca yüzme,okçuluk,geziler,ziyaretler ve çeşitli sportif faaliyetlerin yanı sıra Değerler Eğitimi, ilmihal dersleri gibi manevi eğitimlere de yer verildi. 10-15 yaş grubu ortaokul öğrencilerine yönelik gerçekleşen yaz okulu, öğrenci velilerinin de katıldığı bölge turu ve aşure ikramıyla son buldu.  

 

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "Yaz okulumuz süresince bizlere çeşitli imkanları sunan İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz sayın Kamil Duru’ya, Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Muhsin Özdemir’e, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcımız sayın Furkan Feralan’a, Uçhisar Belediye Başkanımız sayın Osman Süslü’ye, Erem Travel ve BIGBUS ailesine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. Yeni eğitim öğretim yılında daha çok öğrencilerimize hitap edip, her genç kardeşimize ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız" şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.