Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turizm Filmleri Festivali, Nevşehir’de başlıyor

KÜLTÜR-SANAT 02.06.2021 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turizm Filmleri Festivali, Nevşehir’de başlıyor

Nevşehir Valiliği öncülüğünde Uluslararası Turizm Filmleri festivali Nevşehir’de bugün akşam düzenlenecek olan basın toplantısının ardından başlıyor.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri Nevşehir Valili öncülüğünde düzenlenen Turizm Filmler festivali bu akşam düzenlenecek olan basın toplantısı ile başlıyor. Kapadokya Alan Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenecek olan basın toplantısının ardından Kayaşehir’e kortej düzenlenmesi ile devam edecek olan festival Nevşehir Kalesinde film gösterimleri ile ilk günkü program sona erecek.   Nevşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen Turizm Filmleri festivaline 38 ülkeden 340 film başvurusu gerçekleşirken, 120 finalist, 8 kategoride 34 kişi ödül alacak.  
Nevşehir Valiliği öncülüğünde Uluslararası Turizm Filmleri festivali Nevşehir’de bugün akşam düzenlenecek olan basın toplantısının ardından başlıyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleri Nevşehir Valili öncülüğünde düzenlenen Turizm Filmler festivali bu akşam düzenlenecek olan basın toplantısı ile başlıyor. Kapadokya Alan Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenecek olan basın toplantısının ardından Kayaşehir’e kortej düzenlenmesi ile devam edecek olan festival Nevşehir Kalesinde film gösterimleri ile ilk günkü program sona erecek.

 

Nevşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen Turizm Filmleri festivaline 38 ülkeden 340 film başvurusu gerçekleşirken, 120 finalist, 8 kategoride 34 kişi ödül alacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.