Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen heyeti, Ankara’da ziyaretlerde bulundu

EĞİTİM 08.04.2021 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türk Eğitim Sen heyeti, Ankara’da ziyaretlerde bulundu

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve NEVÜ-Tes temsilciliğinden oluşan bir heyetle Türk Eğitim Sen genel merkezini ve MHP genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ziyaret ettiler.
  Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile ziyaretlerin içeriğini kamuoyu ile paylaştı.   “MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’ı ziyaret ettiler”   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu Rektörü, Türk Eğitim Sen ailemizin ilk günden beri üyesi olan Prof.Dr. Filiz Kılıç hocamızı MHP Genel Başkan yardımcısı olması nedeniyle Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak Nevü temsilciliğimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Alparslan Türkeş bey’in şu veciz sözü bizim birlik ve beraberlik içerisinde büyük Türkiye’yi inşa etmemiz gerektiğini vurgulamaktadır. Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır.   “TES Genel Başkanı Talip Geylan’ı ziyaret ettiler”   Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan’ı ziyaret ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdik. Aşı, uzaktan eğitim, 2. Maarif kongresi çalıştayları, proje okulları, TOBB'a devredilen okullarımızın durumu, 2021 toplu sözleşme çalışmaları, üniversite çalışanlarının talepleri ana konularını görüştük. Nevşehir'de eğitim çalışanlarının özlük ve mali hakları ile ilgili hazırladığımız raporumuzu genel başkanımıza ilettik.   16 Mart-6 Nisan 2021 tarihleri arasında sendikal mücadelemize destek veren 48 arkadaşımızın üye kayıt formlarını Genel Başkan Yardımcımız M.Yaşar Şahindoğan'a takdim ettik. Sendikal mücadelemize hak adalet davamıza destek veren katkı sunan her bir üyemize teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve NEVÜ-Tes temsilciliğinden oluşan bir heyetle Türk Eğitim Sen genel merkezini ve MHP genel başkan yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ziyaret ettiler.

 

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile ziyaretlerin içeriğini kamuoyu ile paylaştı.

 

“MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’ı ziyaret ettiler”

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu Rektörü, Türk Eğitim Sen ailemizin ilk günden beri üyesi olan Prof.Dr. Filiz Kılıç hocamızı MHP Genel Başkan yardımcısı olması nedeniyle Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi olarak Nevü temsilciliğimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Alparslan Türkeş bey’in şu veciz sözü bizim birlik ve beraberlik içerisinde büyük Türkiye’yi inşa etmemiz gerektiğini vurgulamaktadır. Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir. Dâvamızın geleceği birliktedir. Birlik, beraberlik içinde olmaktır.

 

“TES Genel Başkanı Talip Geylan’ı ziyaret ettiler”

 

Türk Eğitim Sen genel başkanı Talip Geylan’ı ziyaret ederek eğitimcinin gündemini değerlendirdik. Aşı, uzaktan eğitim, 2. Maarif kongresi çalıştayları, proje okulları, TOBB'a devredilen okullarımızın durumu, 2021 toplu sözleşme çalışmaları, üniversite çalışanlarının talepleri ana konularını görüştük. Nevşehir'de eğitim çalışanlarının özlük ve mali hakları ile ilgili hazırladığımız raporumuzu genel başkanımıza ilettik.

 

16 Mart-6 Nisan 2021 tarihleri arasında sendikal mücadelemize destek veren 48 arkadaşımızın üye kayıt formlarını Genel Başkan Yardımcımız M.Yaşar Şahindoğan'a takdim ettik. Sendikal mücadelemize hak adalet davamıza destek veren katkı sunan her bir üyemize teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.