MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, ‘Başaracağız’

EĞİTİM 19.05.2021 - 13:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç, ‘Başaracağız’

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç 15 Mayıs itibari ile başlayan yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında tüm mutabakat metinleri imzalandıktan sonra resmi ve net açıklamayı yapacağını belirterek bir teşekkür mesajı yayınladı.
  TES Nevşehir Şube başkanı Urgenç mesajında Bugün itibari ile bin 800 üyeye ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Urgenç’in #tesnevsehir #başaracağız etiketi ile yayınladığı teşekkür mesajı şu şekilde;   “MÜTEŞEKKİRİZ... Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine; 15 Temmuz 2020 tarihinden 15 Mayıs 2021 tarihine kadar 182 yeni üye kazandırarak 4 yıldır sistemli olarak güçlenerek üye sayısını artırıp Nevşehir'de 1800 üye ile güçlü ve etkili sendika olmamızı sağlayan tüm üyelerimize, İl yönetim kurulumuza, kadın komisyon başkanlığımıza ve yönetim kuruluna , ilçe temsilcilerimiz ve yönetim kurullarına, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi temsilcimize ve yönetim kurulu üyelerimize, İş yeri - Kurum temsilcilerimize, Türk Eğitim-Sen'in haklı davasına emek veren tüm dava arkadaşlarımıza ve sendikamıza güvenen tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz. Ayrıntılı açıklama tüm mutabakat metinleri imzalandıktan sonra eğitim çalışanları ve kamuoyu ile detaylı olarak paylaşılacaktır.”
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç 15 Mayıs itibari ile başlayan yetkili sendika belirleme çalışmaları kapsamında tüm mutabakat metinleri imzalandıktan sonra resmi ve net açıklamayı yapacağını belirterek bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

TES Nevşehir Şube başkanı Urgenç mesajında Bugün itibari ile bin 800 üyeye ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Urgenç’in #tesnevsehir #başaracağız etiketi ile yayınladığı teşekkür mesajı şu şekilde;

 

“MÜTEŞEKKİRİZ...

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine;

15 Temmuz 2020 tarihinden 15 Mayıs 2021 tarihine kadar 182 yeni üye kazandırarak 4 yıldır sistemli olarak güçlenerek üye sayısını artırıp Nevşehir'de 1800 üye ile güçlü ve etkili sendika olmamızı sağlayan tüm üyelerimize, İl yönetim kurulumuza, kadın komisyon başkanlığımıza ve yönetim kuruluna , ilçe temsilcilerimiz ve yönetim kurullarına, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi temsilcimize ve yönetim kurulu üyelerimize, İş yeri - Kurum temsilcilerimize, Türk Eğitim-Sen'in haklı davasına emek veren tüm dava arkadaşlarımıza ve sendikamıza güvenen tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz. Ayrıntılı açıklama tüm mutabakat metinleri imzalandıktan sonra eğitim çalışanları ve kamuoyu ile detaylı olarak paylaşılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.