MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Turkcell’den basın çalışanlarına özel kampanya

GÜNCEL 11.11.2021 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Turkcell’den basın çalışanlarına özel kampanya

Turkcell tarafından basın mensuplarına özel tarife kampanyası başladı.
  Farklı sektörlere özel kampanyalarına devam eden Turkcell bu kez de basın mensupları için yeni bir kampanya başlattı. Turkcell Basın Kampanyası kapsamında avantajlı konuşma, SMS ve internet paketi bulunuyor. Turkcell’in kampanyasından Turkuaz basın kartı çalışanlarının yanı sıra Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü listesinde yer alan tüm yayın organları çalışanları da yararlanabiliyor.   Kampanya çerçevesinde ayda 57 TL’ye her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve aylık 25 GB internet kullanımı sağlanıyor.   Kampanyaya geçiş yapmak isteyen basın mensuplarının Turkuaz basın kartı ve onama kağıdı ile birlikte Uluer Turkcell İletişim Merkezleri’ne uğrayarak işlem yaptırmaları yeterli oluyor.
Turkcell tarafından basın mensuplarına özel tarife kampanyası başladı.

 

Farklı sektörlere özel kampanyalarına devam eden Turkcell bu kez de basın mensupları için yeni bir kampanya başlattı. Turkcell Basın Kampanyası kapsamında avantajlı konuşma, SMS ve internet paketi bulunuyor. Turkcell’in kampanyasından Turkuaz basın kartı çalışanlarının yanı sıra Basın Enformasyon Genel Müdürlüğü listesinde yer alan tüm yayın organları çalışanları da yararlanabiliyor.

 

Kampanya çerçevesinde ayda 57 TL’ye her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve aylık 25 GB internet kullanımı sağlanıyor.

 

Kampanyaya geçiş yapmak isteyen basın mensuplarının Turkuaz basın kartı ve onama kağıdı ile birlikte Uluer Turkcell İletişim Merkezleri’ne uğrayarak işlem yaptırmaları yeterli oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.