MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye birincilerinin okulundan 18 tıp

EĞİTİM 31.08.2021 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türkiye birincilerinin okulundan 18 tıp

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen Lisesi, Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.liği çıkararak Nevşehir'i ülke arenasında bambaşka bir yere taşımıştı.
  Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen Lisesi,  Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.liği çıkararak Nevşehir'i ülke arenasında bambaşka bir yere taşımıştı.  Bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha göstererek her alanda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı. 2021 YKS resmi yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye'nin en seçkin özel okulları arasında şampiyonluğunu ilan etti. Kurum tarafından yapılan açıklamada "Sözde değil,  ÖSYM resmi sonuçlarına göre ilk etapta, " 18 TIP FAKÜLTESİ" 7 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ 5 HUKUK FAKÜLTESİ Bilkent, Koç, ODTÜ,  İTÜ gibi üniversitelerin seçkin fakültelerinin mühendislik fakültelerine yerleşen öğrencilerimizi kutluyoruz. Kamuoyuna detaylı açıklama tekrardan yapılacaktır. BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.    
Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen Lisesi, Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.liği çıkararak Nevşehir'i ülke arenasında bambaşka bir yere taşımıştı.

 

Türkiye birincilerinin Okulu Özel Kardelen Fen Lisesi,  Nevşehir tarihinde ilk defa YKS Türkiye 1.liği çıkararak Nevşehir'i ülke arenasında bambaşka bir yere taşımıştı.  Bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha göstererek her alanda rakipsiz olduğunu bir kez daha kanıtladı. 2021 YKS resmi yerleştirme sonuçlarına göre Türkiye'nin en seçkin özel okulları arasında şampiyonluğunu ilan etti. Kurum tarafından yapılan açıklamada "Sözde değil,  ÖSYM resmi sonuçlarına göre ilk etapta,



" 18 TIP FAKÜLTESİ"

7 DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

5 HUKUK FAKÜLTESİ

Bilkent, Koç, ODTÜ,  İTÜ gibi üniversitelerin seçkin fakültelerinin mühendislik fakültelerine yerleşen öğrencilerimizi kutluyoruz. Kamuoyuna detaylı açıklama tekrardan yapılacaktır.

BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.