MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TÜRSAB Kapadokya yönetiminden, Vali Sezer Becel’i ziyaret

TURİZM 25.06.2020 - 23:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TÜRSAB Kapadokya yönetiminden, Vali Sezer Becel’i ziyaret

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.
  TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Keçeci, Ali Murat Yıldız, İsmail Sucu, Kadir Teke ile birlikte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret kapsamında turizm ve acenta sektörüyle ilgili bilgiler veren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, turizm acentaları olarak Vali Sezer Becel ile uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.   TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, kabullerinden dolayı teşekkür ederken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyetini bildirerek çalışmalarında başarılar diledi.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret etti.

 

TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Keçeci, Ali Murat Yıldız, İsmail Sucu, Kadir Teke ile birlikte Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. Ziyaret kapsamında turizm ve acenta sektörüyle ilgili bilgiler veren Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kapadokya Temsil Kurulu Başkanı Talip Aldemir, turizm acentaları olarak Vali Sezer Becel ile uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

 

TÜRSAB Başkanı Talip Aldemir, kabullerinden dolayı teşekkür ederken Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise Türkiye Seyahat Acentalar Birliği (TÜRSAB) Kapadokya BTK Başkanı Talip Aldemir ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyetini bildirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.