Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı öğretmenler günü kutlaması

NEVŞEHİR 24.11.2021 - 10:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları’ndan anlamlı öğretmenler günü kutlaması

Nevşehir Ülkü Ocakları gece saatlerinde şehrin çeşitli noktalarına herkesin dikkatini çekecek pankartlar asarak öğretmenler gününü kutladı.
    Nevşehir Ülkü Ocakları yine yapacağını yaptı. Şehirde kutlanan öğretmenler günü ülke genelinde ses getirecek.  Gece geç saatler de üniversite kapısına ve çeşitli noktalara pankartlar astı. Pankartta Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu’nun resmi yer aldı. Ayrıca 1980 öncesi yıllarda çeşitli üniversitelerin kapısına küstahça ‘muhammedin p.. giremez’ yazısı asılan afişe gönderme yapılarak ‘Muhammedîn ümmeti üniversitelere şerefi ile girsin diye önden giden Önkuzu senin de öğretmenler günün kutlu olsun’ yazısı da tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin dikkatini çekti. Bu afişleri gören öğrenciler bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.   Öğretmenler bu anlamlı çalışma hakkında “Yazılı afişlerle başta şahadete eren öğretmenlerimizi anarak farklı bir etkinliği imza atılmış. Bu renkli çalışmayı yapan Ocak Başkanı Ali Türker beye ve beraberinde ki heyeti çok teşekkür ederim.   Pankartta yer alan Dursun Önkuzu eğitim hayatını bitirseydi teknik öğretmen olarak mezun olacaktı. Bir öğretmen olarak bunu duymuş ve çok üzülmüştüm. Kendisine de Allah’tan rahmet diliyorum.” dediler.
Nevşehir Ülkü Ocakları gece saatlerinde şehrin çeşitli noktalarına herkesin dikkatini çekecek pankartlar asarak öğretmenler gününü kutladı.

 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları yine yapacağını yaptı. Şehirde kutlanan öğretmenler günü ülke genelinde ses getirecek.  Gece geç saatler de üniversite kapısına ve çeşitli noktalara pankartlar astı. Pankartta Ülkücü Şehit Dursun Önkuzu’nun resmi yer aldı. Ayrıca 1980 öncesi yıllarda çeşitli üniversitelerin kapısına küstahça ‘muhammedin p.. giremez’ yazısı asılan afişe gönderme yapılarak ‘Muhammedîn ümmeti üniversitelere şerefi ile girsin diye önden giden Önkuzu senin de öğretmenler günün kutlu olsun’ yazısı da tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin dikkatini çekti. Bu afişleri gören öğrenciler bozkurt işareti yaparak fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

 

Öğretmenler bu anlamlı çalışma hakkında “Yazılı afişlerle başta şahadete eren öğretmenlerimizi anarak farklı bir etkinliği imza atılmış. Bu renkli çalışmayı yapan Ocak Başkanı Ali Türker beye ve beraberinde ki heyeti çok teşekkür ederim.

 

Pankartta yer alan Dursun Önkuzu eğitim hayatını bitirseydi teknik öğretmen olarak mezun olacaktı. Bir öğretmen olarak bunu duymuş ve çok üzülmüştüm. Kendisine de Allah’tan rahmet diliyorum.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.