Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan TÜRKAV’a ziyaret

SİYASET 01.07.2021 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları’ndan TÜRKAV’a ziyaret

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki kalabalık heyet TÜRKAV’ı ziyaret etti.
  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki kalabalık heyet TÜRKAV’ı ziyaret etti.   Hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarete; Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve heyeti katıldı.   TÜRKAV Nevşehir İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, Ülkü Ocakları’nın şanlı bir bayrak olduğunu ifade ederek “Bu bayrağı her daim önderlere taşıyan Başkanımız Ali Türker ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.” dedi.   Başkan Türker ise “Ülkücü Kamu Çalışanlarının Ocağı olan TÜRKAV ailesine üyelik başvurumuzu yapmış olmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Devletin Asil Evlatları olma yolunda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. “ şeklinde konuştu.    
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki kalabalık heyet TÜRKAV’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberindeki kalabalık heyet TÜRKAV’ı ziyaret etti.

 

Hoş sohbetlerin yapıldığı ziyarete; Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve heyeti katıldı.

 

TÜRKAV Nevşehir İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, Ülkü Ocakları’nın şanlı bir bayrak olduğunu ifade ederek “Bu bayrağı her daim önderlere taşıyan Başkanımız Ali Türker ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

 

Başkan Türker ise “Ülkücü Kamu Çalışanlarının Ocağı olan TÜRKAV ailesine üyelik başvurumuzu yapmış olmanın gururunu ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Devletin Asil Evlatları olma yolunda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin önderliğinde yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. “ şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.