MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Pazar yerinde maske dağıttı

NEVŞEHİR 25.10.2020 - 18:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücüler Pazar yerinde maske dağıttı

Nevşehir Ülkü Ocakları il genelinde toplum yararına faaliyetlerine devam ediyor. Ocak mensubu gençler, kapalı pazaryeri girişinde vatandaşlara maske dağıtarak kolonya ikramında bulundu.
  Bilindiği üzere Mart ayından bu yana mücadelesini verdiğimiz Korona Virüsü için ülke genelinde ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Nevşehir Ülkü Ocakları, aylardır bu anlamda birçok faaliyete imza attı ve atmaya da devam ediyor. Ülkücü gençler gün içerisinde kapalı pazaryeri girişlerine açtıkları stantlarda vatandaşlara maske dağıtım ve kolonya ikramında bulundu. Oldukça takdir toplayan bu faaliyet gün boyu devam etti. Faaliyette vatandaşlara 5 bini aşkın maske dağıtıldı.   Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “İlimizde ve ilçelerimizde toplum yararına ne varsa hamdolsun biz oradayız. Biliyorsunuz Korona virüsü ile mücadele konusunda teşkilatımız aylardır gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Kapalı Pazar yerinden vatandaşlarımıza sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarılarda bulunduk, Maske dağıtımı yapıp, kolonya ikram ettik. Sabah saatlerinde başladığımız faaliyette 5 bini aşkın maske dağıttık. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları il genelinde toplum yararına faaliyetlerine devam ediyor. Ocak mensubu gençler, kapalı pazaryeri girişinde vatandaşlara maske dağıtarak kolonya ikramında bulundu.

 

Bilindiği üzere Mart ayından bu yana mücadelesini verdiğimiz Korona Virüsü için ülke genelinde ciddi çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Nevşehir Ülkü Ocakları, aylardır bu anlamda birçok faaliyete imza attı ve atmaya da devam ediyor. Ülkücü gençler gün içerisinde kapalı pazaryeri girişlerine açtıkları stantlarda vatandaşlara maske dağıtım ve kolonya ikramında bulundu. Oldukça takdir toplayan bu faaliyet gün boyu devam etti. Faaliyette vatandaşlara 5 bini aşkın maske dağıtıldı.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “İlimizde ve ilçelerimizde toplum yararına ne varsa hamdolsun biz oradayız. Biliyorsunuz Korona virüsü ile mücadele konusunda teşkilatımız aylardır gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Kapalı Pazar yerinden vatandaşlarımıza sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarılarda bulunduk, Maske dağıtımı yapıp, kolonya ikram ettik. Sabah saatlerinde başladığımız faaliyette 5 bini aşkın maske dağıttık. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.